phishing

Dinar Ziraat Odası Başkanı Cengiz Güçlü Güven Tazeledi.

Dinar Ziraat Odası Başkanı Cengiz Güçlü Güven Tazeledi.

Dinar Ziraat Odası Başkanı Cengiz Güçlü Güven Tazeledi.
30 Aralık 2018 - 14:57

 

 

Dinar Ziraat Odası Başkanlık seçimine Dinar İlçe Emniyet Müdürlüğü polis ekiplerinin yanı sıra Afyonkarahisardan gelen Çevik Kuvvet ve Özel Hareket polisleri eşliğinde geniş bir güvenlik tedbirleri alınarak seçim olaysız bir şekilde gerçekleştirildi.

Yapılan seçimde 69 oy alarak Dinar Ziraat Odası Başkanı tekrar Cengiz Güçlü oldu. Dinar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Toplantı Salonu'nda yoğun bir katılım ile gerçekleştirilen 19. genel kurulda konuşan Ziraat Odası Başkanı Cengiz Güçlü, her zaman bölge çiftçisinin yanında olduklarını belertti.

Ziraat Odası Başkanı Cengiz Güçlü; “ Değerli Ziraat Genel Kurul Üyeleri, çiftçi kardeşlerim. Bu gün 82 milyonluk ülke nüfusu olarak aç değilsek, çocuklarımızın karnı doyuyorsa, 5 milyonun üzerinde sığınmacı, mülteci ve yabancıyı, 45 milyona yakın turisti besliyorsak, çevre ülkelerin gıda açığını kapatabiliyorsak, bunu yağmur,çamur demeden gecesini gündüzüne katarak çalışan çiftçimizin üretimine borçluyuz.

Çok kıymetli delegelerim ve cefakar çiftçi kardeşlerim göreve geldiğimden bugüne her zaman iyi günde, kötü günde hastalıkta, doğal afetlerde maddi ve manevi çiftçimizin yanında olduk. Çiftçimizle toplantılar seminerler vererek yanlarında olduğumuzu, çeşitli fuarlara götürerek teknolojiyi takip etmelerini sağladık, köylerimize makine ekipman desteği sağladık.

Çiftçilerimizin taleplerini hükümetimize ilettik, maliyetlerimizin aşağı düşürülmesi, pazarlama sorunlarının çözülmesi, devletin bazı stratejik ürünlerde piyasada olması konusunda bugüne kadar verdiğimiz mücadeleyi Ziraat Odamızla birlikte sürdürmeye devam edeceğiz.

Çalışmalarımız, Çiftçimize hizmetin Hakka hizmet etmek olduğunun bilinci içinde büyük bir gayretle sürdürüyoruz. Genel kurulumuzun hayırlar getirmesini Cenab-ı Haktan niyaz ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi

 

Genel kurulu yönetmek üzere 1 Başkan- 1 Başkan vekili 2 sekreter üye “Divan Başkanlığı” seçimi yapıldı.

Cengiz Güçlü’nün oda meclisi asil ve yedek üyelerinin listesi şu şekilde;

 

Asil üyeler; Cengiz Güçlü, Akın Ceylan, Veysel Gürbunar, Rasim Turanlı, Cengiz Atakaya, Nihat Tuncel, Murat Arıkan, Mehmet Abidin Aksul, Ramazan Öztürk, Cömert Yılmaz, Süleyman Sevilmiş, Raşit Karadeniz, Özkan Altıntaş, Yaşar Sertçelik, Şeref Başoğlu, Bayram Özdemir, Burhan Demirkoç, Murat Küçüktaş, Yahya Bozkurt, Murat Yeşilçimen Gökhan Özdemir.

 

Yedek Üyeler; Nejat Balon, Kerim Koray Topçu, Bayram Bozkurt, Zeki Karagöz, Ömer Demirlek, Cengiz Karaaslan, Rahmi Demirel, Ramazan Över, Ahmet Solak, Hidayet Özdemir, Mehmet Gürpınar, Mehmet Ali Mutlu

YORUMLAR

  • 0 Yorum