phishing

Dinar Ülkü Ocağında 3 Mayıs Türkçüler Günü Kutlandı

Dinar Ülkü Ocağında 3 Mayıs Türkçüler Günü Kutlandı

Dinar Ülkü Ocağında 3 Mayıs Türkçüler Günü Kutlandı
06 Mayıs 2019 - 15:57


 
 
Dinar Ülkü Ocağı ve Türk Eğitim Sendikası 3 Mayıs Milliyetçiler ve Türkçüler Günü
 
Dinar Ülkü Ocağı ve Türk Eğitim Sendikası ile birlikte hazırlanan anma programı gerçekleştirildi.
 
Dinar Ülkü Ocağında düzenlenen anma programı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Daha sonra Andımız okundu, Şehitlerimiz için dualar edildi.
 
Ülkü Ocağı Başkanı Ertuğrul Çetin konuştu. “ Tarihte 44 olayları diye bilinen hadiselerin ana teması milletimizin Türklük bilincinden ve şuurundan uzaklaştırıp komünizm ve farklı emperyalist güçlerin eşiğinden içeriye itmektir.
 
Bir avuç Türkçü Turancı aziz milletimizin bilinçlenmesi için Türk demenin bile kabahat sayılabileceği komünist uşaklarının baş kaldırtmadığı Türk ve Türkiye düşmanlarına öz benliklerine dönerek gereken cevabı çok fazlasıyla o dönemde vermiştir aldıkları cevapları hiçbir çağda kabul etmeyen düşmanlar gayet zinde ve sinsi planları hala işlemektedir Rahmetli başbuğumuzun ve Türkçü Turancı dava arkadaşlarının tabutluklara atılarak işkenceler edildiği dönem Türk’ün öz benliğinden vazgeçmeyeceğinin bir kez daha tarih sahnesine kazındığı önemli bir dönüm noktasıdır.
 
Ülkü Ocakları olarak başbuğun izinde Liderimizin emrinde genel başkanımızın yol başçılığında birlik ve beraberlik içerisinde karakter ve ahlak abidesi Türkçü bir nesil inşa edeceğiz Liderimizin de söylediği gibi en büyük ırkçılık Türklüğü yok saymaktır Ne mutlu Türküm Diyene. Burada bizlerin davetine icabet edip gelen öncelikle Belediye Başkanı Nihat Sarı’ya, İlçe Başkan Yardımcısı Adnan Güzeldal’a ve çok değerli Türk Eğitim Sen başkanı ve üyelerine çok teşekkür ederim.” dedi
 
Türk Eğitim Sendikası adına Alptekin Kalkan konuştu, “ Biz Türk Eğitim Sendikası Dinar Şubesi olarak sizlerin arasında bulunmaktan çok mutluyuz ve gururluyuz. Sizler yıllardır özlenen bir tabloyu bu gün burada ne mutlu ki gösterdiniz. Bizler her zaman Türk gençliğinin Ülkücülerin destekçisiyiz sizlerin yanındayız her zamanda desteğimiz devam edecek bize bu mutluluğu yaşattınız için hepinize teşekkür ederim.” Diye konuştu
 
MHP Dinar İlçe Başkanı Mustafa Karahan’ın Afyonkarahisar’da toplantısı olması sebebiyle katılamamasından dolayı Mustafa Karahan mesajı okundu.
 
Belediye Başkanı Nihat Sarı konuşmasında, “ Ülkü Ocağı Başkanı Ertuğrul Çetine ve Türk Eğitim Sendikası Başkanı ve üyeleri olan öğretmenlerimize böyle güzel hazırlanmış 3 Mayıs Anma Etkinlikleri için çok teşekkür ederim. Sevgili gençlerimizi de kutluyorum. Programda emeği geçenlere çok teşekkür ederim.” dedi.
 
MHP İlçe Başkan yardımcısı Adnan Güzeldal konuşmasında, “ Sevgili Başkanım, sevgili öğretmenlerimiz ve sevgili gençler öncelikle 3 Mayıs Türkçülük günümüzü kutluyorum hepinize saygılar sunuyorum. Bu geceyi düzenleyen sevgili başkanım ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. İnşallah bu toplantımız hayırlara vesile olur.”dedi
 
Konuşmaların ardından 3 Mayıs ve Nihal Atsız’ı anlatan sunumu Mustafa Şanal gerçekleştirdi.
 
Sunumun arkasından Kürşad ve 40 yiğidi anısına 40 ülkücü gençlere büyük Türkçü Nihal Atsız 'ın Bozkurtlar kitabını Türk Eğitim-Sendikası olarak 3 Mayıs Türkçülük, Milliyetçilik gününde hediye edildi.
 
Hep birlikte Çırpınırdı Karadeniz Marşını söylediler. Program ikramlar ile son buldu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum