phishing

Dinar Saz Ovası Arazileri Sulaması Dinar Belediyesinde

Dinar Saz Ovası Arazileri Sulaması Dinar Belediyesinde

Dinar Saz Ovası Arazileri Sulaması Dinar Belediyesinde
07 Mayıs 2020 - 15:36

 
Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı’nın girişimleri ile Devlet Su İşleri 18. Bölge Müdürlüğü tarafından Dinar Saz Ovası Arazilerinin Sulanması için yapılan tesis imzalanan protokol ile Belediyemize devir teslim edildi.
Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı ve DSİ 18.Bölge Müdürü Mahmut Berber başkanlık makamında devir teslim sonrası sulama tesisinin işleyişi hakkında bir görüşme gerçekleştirdi.
Görüşme sonrası bir açıklama yapan Belediye Başkanımız Nihat Sarı; “ İlçemiz Saz ovasına yapılan sulama tesisi DSİ ile görüşmelerimiz sonucunda belediyemize devir teslim edilmiştir. Tesisin hem belediyemiz açısından hem çiftçilerimiz açısından verimli bir şekilde kullanılması için düzenli bir sistem ile çalışmasını devam ettireceğiz. Çiftçilerimiz mağdur olmadan sulama sisteminden faydalanmaya devam edeceklerdir. Çiftçilerimiz belediyemiz Gelirler Müdürlüğü Su tahakkuk kısmından ve Vakıfbank Şubesinden ödemelerini kolaylıkla yapabileceklerdir. Tesisin İlçemize ve belediyemize hayırlı olmasını diliyorum. ” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum