phishing

Dinar Esnaf Kefalet Koop. Başkanı Topçu’dan Taşbaş’a tepki

Dinar Esnaf Kefalet Koop. Başkanı Topçu’dan Taşbaş’a tepki

Dinar Esnaf Kefalet Koop. Başkanı Topçu’dan Taşbaş’a tepki
24 Nisan 2019 - 16:22


 
 
Dinar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Veysel Topçu 23 Nisan kutlamalarında gösteriler sırasında kullanılan müziğe tepki gösterdi.
 
Dinar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Veysel Topçu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasının başlığı “Dinar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden Kepazelik” olarak belirledi.
Topçu 23 Nisan kutlamalarında kullanılan müziğin geleceğimizin teminatı çocuklarımızın küçük yaşta beyinlerinin yıkandığını ifade ederek Türk tarihini ve ecdadını yok sayan şarkının ’23 Nisan’da okunmasının Bağnaz ve Sığ Zihniyetin Geldiği Noktayı Gözler önüne serdiğini ifade etti.
 
Topçu açıklamasında şu görüşlere yer verdi;”Geleceğimizin Teminatı Minik Yavrularımızın Küçük Yaşta Beyinlerini Yıkayarak TÜRK Tarihimizi ve Ecdadımızı Yok sayan Şarkının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Gibi Özel Bir Günde Yaşanması Bu Bağnaz ve Sığ Zihniyetin Geldiği Bu Nokta Gözler Önünde Sergilenmiştir.! “
 
Topçu açıklamasında ;”Ufuk Taşbaş İsimli Dinar Milli Eğitim Müdürünü Kınıyor Takdiri Dinar Kamuoyunun Vicdanlarına Bırakıyoruz.!”dedi.

habere ilişkin şarkı videosu aşağıdadır
 
Dinar’da 23 Nisan kutlamalarında gösteriler sırasında çalan şarkının sözlerinde bir mısra
 
“İşte, bugün bir meclis kuruldu,
Sonra hemen padişah kovuldu.
Bugün yirmi üç Nisan,
Hep neşeyle doluyor insan”
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum