phishing

Dinar’da kalabalık bayramlaşma

Dinar’da kalabalık bayramlaşma

Dinar’da kalabalık bayramlaşma
26 Nisan 2023 - 10:52


 
Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, Ramazan Bayramı arefesinde ilçemiz asri mezarlığına kabir ziyaretine gelen vatandaşlarımız ile bayramlaştı.
Yoğun bir kalabalığın olduğu arefe gününde Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı asri mezarlığa vefat eden yakınlarını ziyarete gelen vatandaşlarımız ile sohbet ederek mübarek Ramazan bayramlarını kutlayıp şeker tadında bir bayram geçirmeleri temennisinde bulunarak, vatandaşlarımıza lokum ikram etti.
Vatandaşlarımız ise belediyemizin her bayram geleneksel olarak yapmış olduğu lokum ikramı dolayısıyla Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı’ya teşekkür ettiler.
Vatandaşlarımızın Ramazan bayramını kutlayan Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı akabinde ise aile yakınlarının ve Emekli İmam hatip Merhum Tahsin Hoca'nın kabirlerini ziyaret ederek kabri başında dua etti.
Asri mezarlık çevresi ve iç bölümünde trafiği koordine eden zabıta ekiplerimiz ise çıkış bölümünde bekleyerek vatandaşlarımıza lokum ikram edip, hayırlı bayramlar temennisinde bulundular.
Ayrıca ikindi namazı sonrasında Ulu Cami önünden kabir ziyaretine gitmek isteyen vatandaşlarımız için belediyemiz tarafından ücretsiz servis kaldırıldı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum