phishing

Dinar Belediyesinden Depremzede ailelere iftar yemeği

Dinar Belediyesinden Depremzede ailelere iftar yemeği

Dinar Belediyesinden Depremzede ailelere iftar yemeği
08 Nisan 2023 - 12:05


 
 Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı’nın sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında; 6 Şubat tarihinde
On bir ilde gerçekleşen üzücü depremin ardından Dinar’a gelen depremzede aileler için Dinar belediyesi tarafından iftar yemeği düzenlendi.
Park Ala Düğün salonunda düzenlenen iftar yemeğine Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, protokol üyeleri ve depremzede ailele katıldı.
İftar yemeği öncesinde, yemeğe katılan depremzede vatandaşlarımızı karşılayıp masalarında tek tek ziyaret ederek yakından ilgilenen Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, eşi Rahime Sarı hanımefendi ile birlikte depremzede ailelerimizin her zaman yanında olduğunu belirterek, talepleri olduğunda gece gündüz demeden belediye ile iletişime geçebileceklerini belirtti.
Dinar’da misafir edilen depremzede aileler için düzenlenen iftar yemeği depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Okunan ezan ile birlikte iftar duası edilmesinin ardından iftar yemeği başladı.
Yemek sonrası bir konuşma gerçekleştiren Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, "Yüzyılın felaketi olan ve onbir ilimizi etkileyen üzücü depremin yaşandı. Bildiğiniz üzere 1 Ekim 1995 yılında aynı acıları ve sıkıntıları bizde yaşadık. Depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet ailelerine ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Bu olayın bilincinde olarak kendimde olmak üzere 168 aileye evlerimizi açtık, misafir ettik. Etmeye de devam edeceğiz inşallah. Biz büyük bir ülkeyiz. Allah’ın izniyle aynı şekilde devlet millet el ele verdiğimiz sürece bizi kimse yıkamaz ve en yakın zamanda ayağa kalkacağız. Cumhurbaşkanımız sözü verdi. 1 yıl içinde inşallah sizlerde kendi sıcak yuvalarınıza kavuşacaksınız. Böyle diyince sakın yanlış anlamayın. İlçemizde istemiyor pozisyonuna düşmeyin. Her zaman başımızın üstünde yeriniz var. Devletimiz gerekli yardım ve desteği veriyor ama burada bizede düşen bir görev olursa her zaman kapımız açık. Elimizden geldiği kadar sorunları çözmeye çalışacağız. Bu duygu ve düşüncelerle mübarek ramazan ayımızın hayırlara vesile olmasını temenni eder, hepinize ayrı ayrı saygı ve sevgilerimi sunarım."dedi.
Depremzede vatandaşlar ise kendilerini bu güzel iftar yemeğinde buluşturan ve her zaman depremzede ailelerin yanında olan Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı’ya teşekkür ettiler.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum