phishing

Dinar belediye Başkanı Sarı himetle Geçen 1 Yılı değerlendirdi

Dinar belediye Başkanı Sarı himetle Geçen 1 Yılı değerlendirdi

Dinar belediye Başkanı Sarı himetle Geçen 1 Yılı değerlendirdi
30 Nisan 2020 - 18:07 - Güncelleme: 01 Mayıs 2020 - 04:03

 
Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı'nın 2019 yılında değerli Dinar halkımızın takdiri ile göreve gelmesi ile birlikte Hizmetlerle geçen 1 yılı geride bıraktık.
Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı’nın önderliğinde bu kadar kısa sürede yapmış olduğumuz hizmetlerin gururunu yaşarken aynı zamanda yeni projeler ve yeni fikirler ile halkımızın refahı için gece gündüz demeden aşkla sevgiyle çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. İlçemizde yaşam kalitesini artırmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
Belediye Başkanımız Nihat Sarı konuyla ilgili yaptığı konuşmasında, “Göreve geldiğimiz 2019 yılından bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmaları siz değerli halkımızın takdir ve görüşlerine sunarken yaptığımız çalışmalarımızda bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen AK Parti Afyonkarahisar Milletvekillerimiz Sayın Prof. Dr. Veysel Eroğlu’na, Sayın Ali Özkaya’ya, Sayın İbrahim Yurdunuseven’e, MHP Afyonkarahisar Milletvekilimiz Mehmet Taytak’a, AK Parti İlçe Başkanımız Sayın İdris Er’e, MHP İlçe Başkanımız Sayın Mustafa Karahan’a, tüm Belediye meclis üyelerimize ve mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyor, hizmetlerimize sahip çıkan siz halkımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.
Belediye Başkanımız Nihat Sarı’nın önderliğinde hizmetlerle geçen bir yıl gibi kısa sürede yaptığımız çalışmaları anlattığımız faaliyet filmimizi siz değerli halkımızın izlenimine sunuyoruz.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum