phishing

Dikmen’den anlamlı kutlama

Dikmen’den anlamlı kutlama

Dikmen’den anlamlı kutlama
22 Ekim 2016 - 13:58

Dikmen’den anlamlı kutlama

 

İscehisar İlçesiAk Parti İlçe Başkanı Murat Dikmen, Diş Hekimleri Günü ‘nü İlçe Devlet Hastanesindeki Diş hekimlerini ziyaret ederek kutladı.Ziyaret öncesi Baş Hekim Dilek Turgut Kestane ve Hastane Müdürü Cemal Korkmaz'dan Hastane Hakkında Bilgiler aldı.

İscehisar İlçe Devlet Hastanesinde Görev yapan Diş Tabibi Sıddıka Tekerli ve Burhan Çağlar Başekim’i Ziyaret eden Dikmen, Diş tabiplerine Çicek vererek diş hekimleri gününü kutladı ve Hekimlere teşekkür etti.

Ak Parti İlçe Başkanı Dikmen “Ağız ve diş sağlığı genel sağlığın ayrılmaz bir parçasıdır. Toplumumuzun ağız ve diş sağlığı sorunları, önemli bir sağlık sorunudur. Hastalıkların büyük bir kısmının ağız yoluyla bulaştığı gerçeğini göz önünde bulundurduğumuzda ağız ve diş sağlığının ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anlıyoruz. Bu bağlamda Diş Tabiplerimizin halk sağlığına olan katkıları son derece değerlidir. İçinde bulunduğumuz Diş Hekimliği Günü sebebiyle halkımızın ağız ve diş sağlığının korunması ve iyileştirilmesi konusunda büyük bir özveri ile çalışan diş hekimlerimizin bu önemli gününü kutlar, sağlıklı ve mutlu günler dilerim" diye konuştu. İscehisar Devlet Hastanesi Diş Tabipleri de Dikmen’e İlgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederek mutluluklarını dile getirdiler. Ziyarette İscehisar Devlet Hastanesi Başhekimi Dilek Turgut Kestane ve Hastane Müdürü Cemal Korkmaz ve Basın Mensupları eşlik etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum