phishing

Demokrat Parti Gençlik Kolları’nda Ege Koordinatörlüğüne Avukat Ilgaz Meral getirildi.

Demokrat Parti Gençlik Kolları’nda Ege Koordinatörlüğüne Avukat Ilgaz Meral getirildi.

Demokrat Parti Gençlik Kolları’nda Ege Koordinatörlüğüne Avukat Ilgaz Meral getirildi.
29 Nisan 2020 - 16:01

 
Demokrat Parti Gençlik Kolları Ege Bölge Koordinatörlüğüne İzmir’den Avukat Ilgaz Meral atandı. İzmir doğumlu olan Meral, İlköğretim ve ortaokul eğitimini İzmir Gelişim Kolejinde, lise eğitimin bir kısmını ise İtalya Liceo Scientifico’da aldı. Ankara Başkent Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olduktan sonra, avukatlık stajyerliğini tamamlayan Meral şu anda İzmir’de kendi bürosunda Avukatlık görevini icra etmekte.
 
Meral: “Daha güzel yarınlar inşa edeceğimize olan inancım tamdır”
 
Vazifeye seçilmesinin ardından açıklama yapan Meral; “Her karış toprağının, her renkten insanın kutsal olduğu bu topraklarda, Türk Demokrasisinin anayurdu ve beşiği olan memleketim İzmir’de Gençlik Kolları Ege Bölge Koordinatörlüğü görevime başlamış bulunmaktan gurur duyuyor bu görevi bana layık gören Gençlik Kolları Genel Başkanımız Berkay Güloğlu’na, Gençlik Kolları Teşkilat Başkanımız Abdurrahim Özyurt’a ve İzmir İl başkanımız Metin Dökmeciler’e teşekkür ediyorum. Büyüklerimizin temelini oluşturduğu, Demokrat Parti çatısı altında gençler olarak birlikte daha güzel yarınlar inşa edeceğimize olan inancım tamdır. Sayın Genel Başkanımız Gültekin Uysal'ın da dediği gibi ‘Miting meydanlarında değil darağacı altında kefen giyenlerin partisidir Demokrat Parti’ Bu büyük camiayı tanımayanlar, bu ülke için feda ettiklerimizden, ülkenin her karışındaki hizmetlerimizden ve mirasımızdan bizi tanıyabilir.” ifadelerini kullandı
 
Güloğlu: “Demokratların varisleriyiz.”
 
Atamaların ardından yaptığı açıklamada Demokrat Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Av. Berkay Güloğlu; “Ülke çapında Demokrat Parti gençleri olarak teşkilatlanıyoruz. Bu ülkeye ve bu millete hizmetkarlık vazifesi demokratların mirasıdır. Bizler de bu ülkede aydınlığın, özgürlüğün ve refahın teminatı olan demokratların varisleriyiz. Demokrat Gençlik Türkiye’yi yeniden aydınlatmak ve daha güzel bir geleceğe ulaştırmak için gayret ediyor. Bu doğrultuda tercih edilen arkadaşlarımızın da vazifelerini hakkıyla yapacaklarından şüphem yoktur. Her birinin bulunduğu bölgede bir yıldız gibi vatanı ve milleti aydınlatacaklarından şüphem yoktur. Yeni atanan bölge koordinatörlerimizi tebrik ediyor ve görevlerinde başarılar diliyorum. El ele vererek, 81 köşesinden tutarak bu ülkeyi ayağa kaldıracağız, hep birlikte Türkiye’yi daha ileriye taşıyacağımıza inanıyorum. Gücümüz de, isteğimiz de, gayretimiz de yerindedir. Yolumuz açık olsun.” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum