phishing

Demirkırkan : Biz her zaman herkesin ifade özgürlüğünden yanayız.

Demirkırkan : Biz her zaman herkesin ifade özgürlüğünden yanayız.

Demirkırkan : Biz her zaman herkesin ifade özgürlüğünden yanayız.
21 Şubat 2018 - 13:57 - Güncelleme: 21 Şubat 2018 - 14:12

CHP İl Başkanı M.Kemal Demirkırkan Haftalık basın toplantısını İl başkanlığı binasında yaptı.Gündemdeki konuları değerlendirmek üzere gazetecilerin karşısına çıkan Demirkırkan sözlerine;”Afrin harekatının 33. Günündeyiz. Operasyon başarıyla devam ediyor.Kahraman ordumuza, komutanlarına, erlerine şükran borçluyuz. Bu ülkenin geleceği için, terörizmle mücadele için mücadele veriyorlar,hayatlarıyla ortaya koyuyorlar. Erinden komutanına kadar, en üst rütbeli komutanına kadar ordumuza şükranlarımızı iletiyoruz. Şu ana kadar kaybettiğimiz 32 şehidimize Allahtan rahmet, 143 yaralımıza acil şifalar diliyorum.”diyerek başladı.

Biz her zaman herkesin ifade özgürlüğünden yanayız.

Demirkırkan ,CHP’nin şu anda kendisi gibi düşünmeyen birçok insanın, gazetecinin ifade özgürlüğü için mücadele ettiğini ifade ederek,” Bugün tutuklu bulunan birçok gazeteci zamanında bizi eleştiren insanlardı. Ancak bizim demokrasi anlayışımız eyleme geçmeyen her ifadenin özgür olması gerektiği yönündedir. Ancak ifade özgürlüğü başka, hakaret başka şeydir.”dedi.Demirkırkan haftalık basın toplantısında CHP genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğluna ağır hakaretler eden gazeteciden söz ettiğini ifade ederek sözlerine şöyle devam etti;” Öncesinde de var, şimdi de var. Burada kimseyi rencide etmek, bu sözleri ağzıma almak istemem. Sayın Yurdunuseven isterse kendisine belgeleri gönderebilirim. Adli makamların “MAN adası belgeleri gerçektir” kararı aldığını da bir kez daha hatırlatmak isterim. Kıraldan  çok kıralcı olanlar, iktidara yaranmak için çaba sarfedenlerin ağızlarından çıkanı,  klavyelerinden çıkanları bilmeleri gerekir.”

Demirkırkan sözlerine devamla;” AKP Genel Başkanının şu ana kadar 5000 den fazla kişiye hakaret davası açtığını hatırlatmak isterim.Biz yıllardan beri ne hakaretlere, ne baskılara göğüs geriyoruz siz farkında mısınız? Herkes haddini bilecek. Hepimiz bu vatana hizmet için, bu millete hizmet için çalışıyoruz. Kimsenin kimseye hakaret etmeye hakkı yok. Kimse bu hakkı kendinde görmemeli. Bu tür paylaşımları olanlar herkes için de hukuki yolları sonuna kadar kullanacağımızı bir kez daha hatırlatmak isterim.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum