phishing

Dazkırı’da Yeniden İsmail Taylan Kazandı

Dazkırı’da Yeniden İsmail Taylan Kazandı

Dazkırı’da Yeniden İsmail Taylan Kazandı
01 Nisan 2019 - 11:16


 
Afyonkarahisar’ın Dazkırı ilçesinde başarılı belediye başkanı İsmail Taylan, yeniden belediye başkanı seçildi. İsmail Taylan 1750 (51,85% ) oy almayı başardı. En yakın rakibi Şerif Kocatepe ise 1587 (47,02%)  oy almayı başardı.
 
Dazkırı’da gerçekleştirmiş olduğu başarılı projeleri gören Dazkırı halkı hizmetlerin devamı için yeniden İsmail Taylan’ı belediye başkanı seçti. Taylan halka yaptığı teşekkür konuşmasında şunları söyledi, “Bizimle birlikte gece gündüz demeden çalışan çok değerli vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Artık siyaset 1 Nisan itibariyle sona erdi. Bundan sonra birlik ve beraberlik içerisinde Dazkırı’mıza en iyi hizmeti yapalım. Bütün Dazkırı olarak bir bütünüz. Herkesin belediye başkanı olarak görev yapmış olduğum 5 yıllık sürecin aynısını yeni dönemde de uygulayacağız. Beni bu kutsal göreve yeniden layık gören değerli Dazkırılı hemşerilerime bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.
 
 
 
Halk: Taylan Hak Etti
 
Dazkırı halkı Belediye Başkanı İsmail Taylan’ın belediye başkanlığını yeniden hak ettiğini, başarılı çalışmaların devamı için kendisine oy verdiklerini söylediler. Düzgün, temiz, özverili ve çalışkan biri olduğunu da ifade eden vatandaşlar, “Partili partisiz İsmail Başkan’ı herkes çok seviyor. Hiçbir ayrım yapmadan bu güne kadar belediye hizmetlerini sorunsuz bir şekilde yaptı. Kendisine yeni dönemde başarılar diliyoruz” dediler.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum