phishing

Dazkırı’da 23 Nisan Coşkusu

Dazkırı’da 23 Nisan Coşkusu

Dazkırı’da 23 Nisan Coşkusu
24 Nisan 2019 - 12:35


 
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 99’ncu yıl dönümü Dazkırı’da düzenlenen çeşitli tören ve etkinliklerle coşkuyla kutlandı.
 
İlk tören Cumhuriyet alanındaki Atatürk Anıtına çelenk sunulmasıyla başladı. Programda Mustafa Kemal Atatürk ve Aziz Şehitlerimiz adına Saygı duruşu ve İstiklal Marşımız okunmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelengini koydu. Kutlama programında, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Dazkırı Kaymakamı Gökay İçen ve Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan öğrencilerin ve halkın bayramını kutladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Dazkırı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Küçük yaptı. Alkim İlkokulu öğrencileri ‘Türk Çocuğu’ adlı gösterisini sundu. Ortaokullar arası şiir yarışmasında 1.olan öğrenci Dilek Erkan şiirini okudu. Alkim Ortaokulu öğrencileri zumba gösterisini sundu. Alkim Ortaokulu öğrencileri Müzik öğretmeni Zeynep Günaydın eşliğinde müzik korosu dinletisini gerçekleştirdi. İmam Hatip Ortaokulu ‘Biz Atatürk Çocukları’ adlı gösterisini sundu. Çamlık Ortaokulu öğrencileri Halk Oyunu gösterisini yaptı. Cumhuriyet İlkokulu ‘Hep Birlikte Türkiye’ adlı oyunu sergiledikten sonra ‘Bayrak’ adlı şiir okundu
 
Tören 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen resim, şiir, koşu ve bilgi yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesiyle sona erdi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum