phishing

Çürümüşlükte, yozlaşmada, ahlaksızlıkta ve yolsuzlukta zirveye ulaştılar

Çürümüşlükte, yozlaşmada, ahlaksızlıkta ve yolsuzlukta zirveye ulaştılar

Çürümüşlükte, yozlaşmada, ahlaksızlıkta ve yolsuzlukta zirveye ulaştılar
04 Şubat 2020 - 11:50

 
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, KIZILAY ile ilgili tartışmalar ekseninde çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Genel Başkan Gültekin Uysal, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı değerlendirmede “Çürümüşlükte, yozlaşmada, ahlaksızlıkta ve yolsuzlukta zirveye ulaştılar” dedi.
Uysal, şunları kaydetti: “Kurumları siyasallaştırmanın son perdesi DİYANET ve KIZILAY”
“Son olarak tartışılan ‘KIZILAY’ gündemi; AKP iktidarının ve zihniyetinin ÇÜRÜMÜŞLÜKTE, YOZLAŞMADA, AHLAKSIZLIKTA ve YOLSUZLUKTA nasıl bir zirveye ulaştığının ortaya saçılmasına vesile oldu.
Toplumun her kesiminin güvenine sahip kurumları siyasallaştırmanın son perdesi DİYANET ve KIZILAY oldu. Vatandaşlarımız arkasında namaz kıldığı imamları, yardımlarını ve kurbanlarını emanet ettiği Kızılay’ı sorgular hale geldi.
 
“Şimdi sıra uyanmayanların uyanmasında!”
Bilenler - Bosna’ya yardım paralarından Deniz Feneri yolsuzluğuna -  bu zihniyetin arka planını zaten biliyorlardı. Şimdi sıra uyanmayanların uyanmasında!
 
“Vatandaşlarımızın ‘dini aktör ve kurumlara’ güveni zaten zedelenmişti!”
FETÖCÜLER soruları çalarak, hukuksuzluklar icat ederek, insanlarımızın geleceklerini çaldıkları evlatlarına, bu millete silah sıktıracak noktaya getirerek vatandaşlarımızın ‘dini’ aktör ve kurumlara güveni zaten zedelenmişti! Şimdi geri kalanını da AKP ve şürekâsı çürütüp yok ediyor!
Yolsuzlukla, usulsüzlükle elde edilen paralarla AKP güya yurtlar kuracak, okullar açacak, burs verecek ve ‘DİNDAR NESİL’ yetiştirecek! Hatırlatmak lazım; haramla, kem aletle kemâlat olmaz!”
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum