phishing

Cumhur ittifakının adayı Bıyık’tan Kargın’a ziyaret

Cumhur ittifakının adayı Bıyık’tan Kargın’a ziyaret

Cumhur ittifakının adayı Bıyık’tan Kargın’a ziyaret
13 Aralık 2018 - 17:07

 

 

Çifteler Cumhur İttifakının Belediye Başkan Adayı Kadir Bıyık Emirdağ Belediye Başkanı  Uğur Serdar Kargın'a Ziyarette Bulundu

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Eskişehir'in Çifteler İlçesinden Cumhur İttifakı'nın Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen , Geçmiş dönem Ülkü Ocakları Eskişehir İl Başkanı, Milliyetçi Hareket Partisi Eskişehir İl Başkanı ve 24 Haziran 2018 seçimlerinde Milletvekili adayı olan Sn. Kadir BIYIK , Çifteler MHP İlçe Başkanı Ahmet YILMAZ ve beraberindeki heyet ile 14 Ocak 2019 günü Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN'a makamında bir ziyarette bulundu.

 

Çeşitli konular üzerinde istişarelerin yapılmasının ardından Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN, misafirlerini yemek programında ağırladı. Düzenlenen yemek programına M.H.P Emirdağ İlçe Başkanı Abdil DEMİRAL ve Ülkü Ocakları Emirdağ İlçe Başkanı Uğraş SAĞLAM' da yer aldı.Başkan Kargın, Çifteler ilçesinde Cumhur İttifakı'nın adayı olan Kadir BIYIK'a ve Çifteler M.H.P İlçe Başkanı Ahmet YILMAZ'a çalışmalarında başarılar diledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum