phishing

Cumhur İttifakı Adayı Sarı : Esnaflar İlçemizin Can Damarıdır

Cumhur İttifakı Adayı Sarı : Esnaflar İlçemizin Can Damarıdır

Cumhur İttifakı Adayı Sarı : Esnaflar İlçemizin Can Damarıdır
22 Şubat 2019 - 12:53


 
 
Cumhur İttifakı Ak Parti Belediye Başkan Adayı Nihat Sarı seçim çalışmaları kapsamında çarşı merkezinde bulunan esnafları ziyaret etti.
 
31 Mart seçimlerinde destek isteyen Sarı bir şehirde esnafların öneminin çok büyük olduğunu, esnafların kalkınması, gelişmesi ve daha da büyümesi adına gerekli adımların atılması gerektiğini söyledi.
 
Kendisinin de inşaat sektöründe esnaflık yaptığını hatırlatan Belediye Başkan Adayı Nihat Sarı şunları söyledi, “Ülkemizde her sektörde tam rekabetin sağlanabilmesi, tekelleşmenin önlenmesi için mutlaka esnaf ve sanatkar iş yerlerinin yaşamlarını devam ettirmesi gerekmektedir. Tüketicilere değişik hizmet, ürün ve fiyat alternatifi sunma anlamında da bu çok önemlidir. Esnaf-sanatkar halkın içinde, halkla beraber yaşayan kesimdir. Halk tarafından sevilir, güvenilir ve tercih edilir. Diğer bir taraftan da esnaf olmanın çok büyük zorlukları da vardır. Ticaret her zaman bir risk teşkil ediyor. Ancak ilçemizde ekonomik refah seviyesinin artması, esnaflarımızın daha iyi kalkınması ve yerli esnafımıza sahip çıkma konusunda canla başla çalışacağız” dedi.
 
Cumhur İttifakı Ak Parti Belediye başkan Adayı Nihat Sarı esnaf ziyaretlerinin ilerleyen günlerde daha da artacağını ve her zaman esnafların yanlarında olduklarını belirtti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum