phishing

Coronavirüs mücadelesi için Afyonkarahisar Belediyesine 3 milyar destek

Coronavirüs mücadelesi için Afyonkarahisar Belediyesine 3 milyar destek

Coronavirüs mücadelesi için Afyonkarahisar Belediyesine 3 milyar destek
27 Mart 2020 - 07:11


 
 
Afyonkarahisar belediyesi sosyal medya hesabından yapılan duyuruda korona virüs çalışmalarında kullanılmak üzere Afyonkarahisar Belediyesi’ne 3 Milyar liralık kaynak aktarıldığı bildirildi.
Konuya ilişkin olarak yapılan açıklama şöyle;
Koronavirüsle mücadele kapsamında Belediyelerimizin çalışmalarına 3 Milyar liralık desteğinden dolayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Berat Albayrak'a Afyonkarahisarlı hemşehrilerimiz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.
 
SEZENLE GORONAVİRÜS İSTİŞARESİ
 
Afyonkarahisar belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar Belediye Başkan Yardımcıları Süleyman Karakuş ve Murat Öner ile birlikte Akparti il başkanı Hüseyin sezen Belediye tarafından yapılan Coronavirüs çalışmaları ve yapılacakları istişare ettiler.
Konuya ilişkin olarak sosyal medya hesabından yapılan açıklama şöyle;
AK Parti İl Başkanımız Hüseyin Sezen Afyonkarahisar Belediye Başkan Yardımcılarımız Süleyman Karakuş ve Murat Öner ile birlikte #KoronaVirüs dolayısıyla belediyemizin aldığı tedbirler ve yapılacak çalışmalar ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Nazik ziyaretleri ve istişareleri sebebiyle il Başkanımıza teşekkür ediyoruz...
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum