phishing

Çöl'den engellilere ziyaret

Çöl'den engellilere ziyaret

Çöl'den engellilere ziyaret
04 Ocak 2018 - 16:15

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl ilçemizde bulunan engelli vatandaşlarımızı ziyaret ederek kendilerine acil şifalar dilediler.

Engelli vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret eden Başkan Mustafa Çöl burada yapmış olduğu açıklamada; “Engelli kardeşlerimizi evlerinde ziyaret ederek ihtiyaçlarını sorduk. Ev ziyaretlerinde vatandaşlarımız ile sohbet ederek, engelleri ile ilgili bilgiler aldık. Sağlık sorunlarını dinleyerek çözülmesi konusunda direktifler verdik. Engelli kardeşlerimize Sandıklı Belediyesi olarak engelli arabası dağıtarak ihtiyaçlarını bir nebze de olsa karşılamaya çalışıyoruz.

Engelli arabalarını şarj edebilmeleri için Sandıklı Belediye Meydanına kuracağımız engelli şarj istasyonları ile arabalarını ücretsiz olarak şarj edebilmelerini sağlayacağız. Bunun yanı sıra Sandıklı Belediyesi olarak engelli iletişim merkezi kuruyoruz. Sadece engelli kardeşlerimize hizmet verecek olan bu merkezimiz kendilerine çözüm noktasında yardımcı olacaklar. Bizler engelli kardeşlerimizin her zaman yanındayız, elimizden geldiği kadar da yardımcı olmaya devam edeceğiz.” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum