phishing

Çoker Alperen ocakları il başkanına yapılan silahlı saldırıyı kınadı

Çoker Alperen ocakları il başkanına yapılan silahlı saldırıyı kınadı

Çoker Alperen ocakları il başkanına yapılan silahlı saldırıyı kınadı
09 Mart 2018 - 10:16

BBP MKYK üyesi Cemil Çoker’den kınama geldi.

Çoker, Alperen Ocakları Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul İl Başkanı Kürşat Mican’a karşı yapılan  silahlı saldırıyı kınadı. Çoker saldırıyı düzenleyen faillerin bulunarak cezalarının verilmesini istedi. Tesellilerinin kimseye zarar gelmemiş olmasının olduğunun ifade eden Çoker,” Kürşat Mican yalnız değildir” dedi.

Alınan bilgiye göre olay şöyle oldu, Mican'ın içinde bulunduğu 34 BBP 64 plakalı makam otomobiline, Sultanbeyli Necip Fazıl Mahallesi, Kuran Kursu Caddesi ile Eşref Bitlis Caddesinin kesiştiği noktada, yanına yaklaşan araçtan silahla ateş açıldı.

Saldırıda otomobilin arka yan camı isabet aldı. Mican ve şoförünün yara almadan kurtulduğu silahlı saldırı sonrası, saldırganlar olay yerinden kaçtı.

Polisin incelemeleri sürüyor.

BBP İl Başkanı cemil Çoker sosyal medya hesabından konuya ilişkin olarak bir açıklama yaptı.Çoker;”Alperen Ocakları Genel Başkan Yardımcımız ve İstanbul İl Başkanı Kardeşimiz Kürşat Mican’a yapılan silahlı saldırının failleri bir an önce bulunmalı, gereken ceza verilmelidir.

Tesellimiz, Allah'a şükürler olsun ki saldırı sonucu kimseye bir zarar gelmemiştir. Samimiyetinden ve mücadelesinden şüphemiz olmayan Kürşat Mican yalnız değildir.Başta Alperen Ocakları olmak üzere Tüm camiamıza ve Mican ailesine geçmiş olsun. Rabbim beterinden korusun. Cami duvarına pisleyen Şerefsiz itler. Bilin ki, Biz hepimiz biriz. Alperen Ocaklarına uzanan eller kırılsın. Bilin ki, bizi kimse inandığımız yoldan döndüremez.” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum