phishing

Çocuklar için Koronavirüs Ücretsiz Psikolojik Danışmanlık Hattı

Çocuklar için Koronavirüs Ücretsiz Psikolojik Danışmanlık Hattı

Çocuklar için Koronavirüs Ücretsiz Psikolojik Danışmanlık Hattı
08 Mayıs 2020 - 18:32


 
Koronavirüsün çocuklar üzerindeki etkisi yetişkinlere göre az olduğunu bilsek de​​​​​​ psikolojik açıdan hiçbirimiz tamamıyla güvende hissetmiyoruz. Hem bu güvensizlik ve belirsizlik ortamı hem de günlük hayattaki mecburi değişmeler birçoğumuzu olumsuz etkiledi.
Okulların kapanması ve sokağa çıkma yasağıyla birlikte evde kalan çocuklarda yaşadıkları bu olumsuz durumdan psikolojik olarak etkilendi.
Moodist Psikiyatri ve Nöroloji Hastanesi koronavirüsün yayılmasıyla birlikte kurduğu Koronavirüs Ücretsiz Psikolojik Danışmanlık Hattını başta sağlık çalışanlarımıza ve koronavirüs salgınından psikolojik olarak etkilenen kişilere destek vermeye devam ediyor.
Şimdi ise, çocuklarımızın psikolojik ve bedensel sağlığını korumak için hazırladığı “Çocuklar için Koronavirüs Ücretsiz Psikolojik Danışmanlık Hattı”nı duyurdu.
Sağlık çalışanları ve COVID-19 tanısı almış kişilerin çocukları için hazırlanan "Çocuklar için Koronavirüs Ücretsiz Psikolojik Danışmanlık Hattı”na hafta içi 10:00-17:00 arasında 0546 747 17 00 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.⠀
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum