phishing

Çibik yapımı devam eden jeotermal tesiste incelemelerde bulundu

Çibik yapımı devam eden jeotermal tesiste incelemelerde bulundu

 Çibik yapımı devam eden jeotermal tesiste incelemelerde bulundu
09 Aralık 2018 - 14:15

 

 

İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik yapımı devam eden Jeotermal tesisi inceleyerek yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik, “Jeotermal sıcak su çalışması İscehisar Belediyesinin en büyük projelerinden bir tanesiydi. Çalışmalarımızın karşılığını aldığımız ve İscehisarımıza sıcak suyu kazandırdığımız için oldukça mutluyuz. İlk etapta Belediyemize ait yüzme havuzu tesisine suyu yönlendirdik. Jeotermal Kaplıca Tesisimizin yapımı hız kesmeden devam ediyor. Tesisimizi kısa sürede halkımızın hizmetine sunacağız.  Jeotermal sıcak suyun ilçemize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İlçemizi geleceğe taşımak adına projelerimiz ve çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek." dedi.

1800 m2 kapalı alana sahip olan tesis, otopark ve çevre peyzajı ile birlikte yaklaşık 30.000 m2 alanı kapsıyor. Tesiste kadınlar ve erkekler için ayrı ayrı sıcak su termal havuzu, çocuk havuzu, şok havuzu, çamur banyosu, sauna, duş alanı  yer alıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum