phishing

CHP’ye soru, MHP’ye uyarı

AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, CHP İl Başkanı Demirkırkan’a CHP Afyon örgütünde neler olduğunu sordu, MHP’lileri ise paralel operasyon konusunda uyardı

CHP’ye soru, MHP’ye uyarı

AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, CHP İl Başkanı Demirkırkan’a CHP Afyon örgütünde neler olduğunu sordu, MHP’lileri ise paralel operasyon konusunda uyardı

CHP’ye soru, MHP’ye uyarı
20 Nisan 2016 - 12:54

Haftalık basın toplantılarına devam eden AK Parti İl Başkanlığı’nın dün gerçekleşen toplantısına İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, İl Başkan Yardımcıları Mustafa Ötken ve Hüseyin Ceylan Uluçay ve basın mensupları katıldı. Yerel ve ulusal gündem konuları hakkında değerlendirmede bulunan İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, dokunulmazlık konusunda CHP’li vekillerin yan çizdiğini söyledi.

 

CHP’Lİ VEKİLLER YAN ÇİZDİ

 

“Hükümetimiz dokunulmazlıklar konusunda da bir faaliyette bulundular. Sayın Başbakanımız dokunulmazlıklarla ilgili dosyaları tek bir madde ile gündeme alarak meclise sevk etti. Daha şimdiden bir kaç CHP’li milletvekili her zaman ki gibi yan çizmeye başladılar. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bunu kabul edeceğini ve imza atacağını söylemişti. Ama birkaç vekilin imza atmayacağı konuşuluyor. Biz dokunulmazlıkların kaldırılması ve ne gerekiyorsa yapılması taraftarıyız. Bu konuda da hükümetimiz gerekli girişimleri yapmıştır.”

 

AFYONKARAHİSAR’IN İSTİKLAL MADALYASI ALMASINI DESTEKLİYORUZ

 

İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven yaptığı açıklamanın ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. MHP Milletvekili Mehmet Parsak’ın Afyon’a İstiklal Madalyası verilmesi konusuna destek vereceklerini belirten Yurdunuseven, “Afyonkarahisar’ın İstiklal Savaşı’ndaki yeri önemlidir. Kocatepe’den başlayıp İzmir’e kadar ki savaş için Afyonkarahisar’ın İstiklal madalyası alması bizce de güzel bir fikir. Yani destekleriz. Bu manada bakarsak Türkiye’nin belki çoğu memleketine ve iline bir İstiklal Madalyası verilmesi gerekecek. Bu konuda girişimler olursa bizde destekle bulunuruz” dedi.

 

CHP AFYON ÖRGÜTÜ’NDE NELER OLUYOR?

 

CHP İl Başkanı Kemal Demirkırkan’ın her toplantısına AK Parti’ye soru yöneltmesinin hatırlatılması üzerine AK Partili Yurdunuseven, ulusal medya düşen haberler üzerinden Demirkırkan’a soru yöneltti: “Meyve veren ağaç taşlanır. Sayın Demirkırkan madem her toplantısında bize bir soru soruyor. Bende buradan ona bir soru sorayım. Sözcüleri gibi davranan Oda TV’de çıkan ve CHP milletvekillerini birbirine düşüren şu CHP Afyon örgütündeki bu durumlar nedir? Bir anlatsın, izah etsin ve açıklama da bulunsun bu konuda da. O’nu bir dinleyelim CHP örgütünde neler oluyormuş?”

 

BAHÇELİ TEDBİR ALACAKTIR, MHP’Lİ KARDEŞLERİMİZ DE UYANIK OLSUN

 

MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye paralel yapı operasyonu olduğu haberlerine ise Yurdunuseven şunları belirtti: “MHP’de paralel bir operasyon yapıldığı söyleniyor. Sayın Bahçeli bu konuda biraz daha hükümetteki bizim terörle ilgili yaptığımız faaliyetleri destekleriyle zannediyorum bu operasyonu gördü. O da kendisine göre tedbir alacaktır. Bu konuda biz MHP’li kardeşlerimize uyanık olmaya davet ediyoruz. Operasyona gelmesinler.”

 

EĞER ÖYLE BİR ŞEY YAPTIYSA KÖTÜ ÖRNEK

Gençlerin Kutlu Doğum Haftası’ndaki faaliyetlerinin önemli olduğunu vurgulayan Yurdunuseven, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın oğlunun kumar oynadığı görüntüsünün gerçek ise kötü örnek olduğunu söyledi: “Sadece Kutlu Doğum Haftası olan bir hafta da değil de her an her daim aklımızda olması gereken bir şeydir. Yaptığımız harekette ve her şeyde mutlaka ölçüp biçip ‘Bunun bir vebalı var mıdır? Buna dikkat etmemiz gereken bir dinimiz var. Bu anlamda bu kutlamalar ön plana çıkmasını sağlıyor. Güzel bir şey. Şuanda gençliğimizin dik durması ve kendine gelmesi için en güzel davranış bu haftalarda yapacakları dini faaliyetlerdir bize göre. Gençlik Kollarımızın faaliyetleri bizlere umut veriyor. Gençliğimize güveniyoruz. Türk milletinin devamı gençler sayesinde olacak. Şuanda bir gence yaptığınız bir yatırım 20 yıl sonra size meyvesini verecek. Eğer öyle bir şey yaptıysa kötü örnek. Doğru bir şey değil. Hiçbir zaman yanlışın yanında olmadık. Bundan emin olabilirsiniz. Hep doğrunun yanındayız.”

 

DEVLET BAHÇELİ, AK PARTİ’YE DESTEK VERDİ

 

MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Raşit Demirel’in ‘Terör olaylarının ve gelen şehit haberlerinin sorumlusu AK Partidir, bunun hesabını mutlaka soracağız’ sözüne cevap veren Yurdunuseven şöyle konuştu:  “Bugüne kadar terörle bu manada, bu genişlikte mücadele eden tek hükümet AK Parti hükümetidir. Aynı zamanda Devlet Bahçeli’nin ‘Teröre yaptığınız bu mücadeleden dolayı destekliyoruz’ diye. İl Başkanı onu bir kontrol etsin. Sayın Bahçeli’de destek veriyor hükümetimizin terörle olan mücadelesine. Çözüm süreci olan o dönem bence yaşanması gereken bir dönemdi. Neden? Şimdi belki aksine bir şey olsa idi, böyle bir süreç olmasaydı,  oradaki halkımız, vatandaşımız belki başka düşünecekti. Ama şimdi çözüm sürecindeki barışı özgür ortamı gördü. Teröristlerin kendi vatandaşlarına, kürt kökenlilerin kendilerine zulüm ettiğini gördü. Aradaki farkı tattığı için halk şimdi daha çok destek oluyor oradaki terörle mücadeleye. İnşallah bitecek. Ya bitecek ya bitecek.”●Kurtuluş

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum