phishing

CHP’li Sever’in görevden alınmasına eski İl Başkanı Demirkırkan’dan tepki :Yumuşak başlıyız ancak, uysal koyun da değiliz.

CHP’li Sever’in görevden alınmasına eski İl Başkanı Demirkırkan’dan tepki :Yumuşak başlıyız ancak, uysal koyun da değiliz.

CHP’li Sever’in görevden alınmasına eski İl Başkanı Demirkırkan’dan tepki :Yumuşak başlıyız ancak, uysal koyun da değiliz.
05 Ocak 2019 - 10:57

 

 

CHP eski il başkanı M.Kemal Demirkırkan CHP Merkez ilçe Başkanı Vedat Sever’in görevden alınmasına isyan etti.

CHP eski İl Başkanı Demirkırkan ;”"En demokrat partiyiz" diye yola çıktık. "Herkese örnek oluyoruz" dedik. Ancak bugün geldiğimiz noktada birçok ilde olduğu gibi Afyonkarahisar'da da seçimle gelen CHP örgütleri çeşitli bahanelerle görevden alınmaya, yöneticiler de ihraç kaydıyla disipline verilmeye devam ediliyor.” Diyerek görevden almaya tepkisini ortaya koydu.

SEÇİMLERDE KİMİNLE ALAN ÇALIŞMASI YAPMAYI PLANLIYORSUNUZ?

“ ’Martın Sonu Bahar’ sloganıyla yola çıktığımız yerel seçimler öncesi ardı arkası kesilmeyen görevden almalar, disipline sevk etmelerle, örgüt demoralize edilerek nereye varılabilir ki?” diyerek yöneticilere soru yönelten Demirkırkan;;” Merkez ilçede 3 listeyle girilen seçimde ipi açık ara önde göğüsleyen yönetimi, hem de yerel seçimlere 1,5 ay kala görevden almakla, seçimde nasıl bir başarı bekleniyor. Seçimlerde kiminle alan çalışması yapmayı planlıyorsunuz? "Aman seçim var, yazmayın", "kol kırılır yen içinde kalır" diyenler şu anda sadece görevden almalarla ve disipline sevkle uğraşıyor.” Dedi.

ANCAK BİRLİKTE GÜÇLÜ OLABİLİRİZ.

Yaşananlardan ve yaşatılanlarda dolayı çok üzgün olduğunu ifade eden Demirkırkan “Ancak birlikte güçlü olabiliriz. Yıllardır sürekli büyüyerek karşımıza çıkan sağ partilere karşı bölünerek, birbirimizi ötekileştirerek, küstürerek siyaset yapmak bize ancak zarar verir.” Dedi.

KURULTAY HESAPLARI PARTİYİ BU HALE GETİRİYOR

Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu partiyi kurultay hesapları nedeniyle bu hale getirmeye kimsenin hakkı olmadığını ifade eden Demirkırkan;” Yoldaşlık hukukunu bozmaya, dayanışma gücümüze engel olmaya kimsenin hakkı yoktur.. Kimse bizleri yürüdüğümüz yoldan, inandığımız ilkelerden geri çeviremeyecek.” Dedi.

ÜYELERİMİZİ SOL DUYULU DAVRANMAYA DAVET EDİYORUM

CHP’lilere de seslenen Demirkırkan ;” Ben her şeye rağmen, tüm üyelerimizi örgüt bilinciyle hareket etmeye, parti içi demokrasi ve hukuka saygılı bir anlayışla dayanışma içerisinde sol duyulu davranmaya davet ediyorum.” Dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum