phishing

CHP'li Köksal : Satılan Tüm Fabrikalar Yeniden Milletin Olacak

CHP'li Köksal : Satılan Tüm Fabrikalar Yeniden Milletin Olacak

CHP'li Köksal : Satılan Tüm Fabrikalar Yeniden Milletin Olacak
10 Mayıs 2023 - 09:51 - Güncelleme: 10 Mayıs 2023 - 11:43


 
CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, halkın iktidarında mülakatın kalkacağını ve herkesin bileğinin hakkıyla işe gireceğini söyledi.
 
CHP Afyonkarahisar Milletvekili ve 1. Sıra Milletvekili Adayı Av. Burcu Köksal, bir grup partili ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında Afyonkarahisar merkezde esnafı ve vatandaşları ziyaret etti. Köksal, Türkiye'deki en büyük sorunun işsizlik olduğunu vurgularken, "Halkın iktidarında mülakat kalkacak ve herkes işe bileğinin hakkıyla girecek" dedi.

Köksal, sahada en çok karşılaştıkları sorunlardan birinin atama bekleyen öğretmenler, mühendisler, veteriner hekimler, hemşireler gibi birçok meslek grubunun mülakatlarda torpil bulamadığı için elenmesi olduğunu söyledi. İktidarlarında mülakatın kalkacağını ve liyakatin esas olacağını belirten Köksal, siyasi bir referans bulmak zorunda kalmadan herkesin başarı sıralamasına göre işe alınacağını dile getirdi.

Köksal, Şeker Fabrikaları'nın satılmasına karşı mücadele ettiklerini ve iktidarlarında bu fabrikaların yeniden devletin olacağını söyledi. Pancar üreticilerinin rahatça pancarlarını üretebileceğini ve hayvancılıkla uğraşanların küspelerini ucuza alabileceğini belirten Köksal, yem fiyatlarının da düşürüleceğini ifade etti. Tarım sektöründeki sorunlara da değinen Köksal, çiftçilerin mazot fiyatlarından, gübre fiyatlarının yükselmesinden, tarımsal sulamada kullanılan elektrik fiyatlarından yakındığını söyledi. Halkın iktidarında tüm bu sorunların çözüleceği mesajını verdi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum