phishing

CHP’li Köksal : CHP, dini kullanarak kendisine makam, mevki kazanç elde edenlere karşı

CHP’li Köksal : CHP, dini kullanarak kendisine makam, mevki kazanç elde edenlere karşı

CHP’li Köksal : CHP, dini kullanarak kendisine makam, mevki kazanç elde edenlere karşı
09 Mart 2020 - 19:26

 
 
Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Burcu Köksal, AKP’nin başta ekonomi olmak üzere ülkede yaşanan sorunlara çözüm üretemeyince CHP’yi dine karşı olmakla suçladığını belirterek, CHP’nin dine değil, İslam dinini kullanarak kendisine ve yakınlarına makam, mevki, kazanç elde edenlere karşı olduğunu söyledi.
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Burcu Köksal, seçim meydanlarında emeklisinden, memuruna, işçisinden kadro bekleyen taşeron işçiye kadar söz veripte Meclis’te sırtını dönenlerin işin içinden çıkamayınca CHP’yi dine karşı olmakla suçladığını ifade etti.
SÖYLEYECEK SÖZÜ OLMAYAN BAŞARISIZLAR CHP’Yİ DİNE KARŞI OLMAKLA SUÇLUYOR..!
“Yurttaşlarımızın ekonomik sıkıntılar yüzünden artık siyanürle toplu intiharlara kalkıştığı günümüzde söyleyecek sözü olmayan başarısızlar, CHP'yi dine karşı olmakla suçluyor.” diyen Köksal, “8 milyon insanımız işsizken evine ekmek götüremeyip çocuklarına ve eşine mahcup olan yurttaşlarımız varken ekonominin canına ot tıkayanlar çözüm üretemeyince CHP'yi dine karşı olmakla suçluyor. Seçim meydanında emeklilikte yaşa takılana, 3600 ek gösterge bekleyen memura, kadro bekleyen taşerona geçici işçiye söz veripte Meclis'te sırtını dönenler CHP'yi dine karşı olmakla suçluyor.” şeklinde konuştu.
HAVAALANINDA UÇMAYAN YOLCU İÇİN MİLYONLARCA EURO’YU YANDAŞA PEŞKEŞ ÇEKİYORLAR
Toplumun tüm kesimlerinin feryadını duymayanların CHP’yi dine karşı olmakla suçladıklarını kaydeden Köksal, “Afyon Şeker Fabrikasının özelleştirilmesiyle mağdur olup pancarlarını yol kenarlarında tarlalarda bırakan pancar üreticilerinin, parasını alamayan nakliyecilerin, işten çıkarılan işçilerin feryadını duymayanlar CHP'yi dine karşı olmakla suçluyor. Havaalanı açacağız diye Afyonkarahisarlı hemşehrilerimi kandırıp Kütahya'ya açtıkları havaalanında uçmayan yolcu için tüyü bitmemiş yetimin, şehit çocuklarının, gazilerimizin rızıklarından kesip 26 milyon 892 bin euro'yu yandaşa peşkeş çekenler CHP'yi dine karşı olmakla suçluyor.” dedi.
NE MÜSLÜMANLIKTAN NE DE İSLAM’DAN BAHSETMESİNLER…
Gazilerin emeklilik haklarını gasp edip maaşlarını kesip, yandaşa hibe olarak aktaranların, ne Müslümanlıktan ne de İslam’dan bahsetmemeleri gerektiğinin önemle altını çizen Köksal, “Her 4 vatandaşımızdan biri borcunu ödeyemediği için icraya düştüğü ülkemizde her kapı zilinde icra memuru korkusuyla yaşarken, çiftçinin traktörü dahi banka borcundan dolayı satılırken, esnaf Bağ-Kur primini ödeyemez hale gelip bir bir kepenk indirirken, Sudanlı çiftçinin ürünlerine alım garantisi verip kendi çiftçisini perişan edip köyünden şehre göç etmek zorunda bırakarak boğaz tokluğuna çalışmaya mahkum edenler, Şehit asker ana babasına 18 yaşın altındaki asgari ücreti reva görüp milletin anasına küfreden müteahhitlerin vergi borcunu bir gecede silenler, Gazilerimizin emeklilik haklarını gasp edip maaşlarını kesip, yandaşa hibe olarak aktaranlar, ne Müslümanlıktan ne de İslam’dan bahsetmesinler.” ifadelerini kullandı.
ZENGİN FETÖ’CÜLER İÇİN FETÖ BORSASI KURDULAR
Milletvekili Köksal, açıklamasının devamında şöyle konuştu:
“Bank Asya’nın önünden geçti diye çaycıyı çorbacıyı içeri atıp, zengin FETÖ'cüler için FETÖ borsası kuranlar, dini kendi emelleri için kullanan sümüklü FETÖ'nün sözlerini ayet gibi cebinde taşıyanlar, kürsülerden gel de bu hasret bitsin diye FETÖ'ye seslenenler Pensilvanya'ya gidip FETÖ'nün önünde diz çökenler, devletin mahremini kozmik odasını FETÖ'ye açanlar, FETÖ'cüleri devlet kadrolarına yerleştirip liyakat sahibi çocuklarımızın hakkını gasp edenler ne Müslümanlıktan ne de İslam’dan bahsetmesinler.”
AYETLERİMİZLE BAKARA, MAKARA DİYE ALAY ETTİLER..!
Ayetlerimizle bakara makara diye alay edenlerle aynı yolda yürüyenlerin CHP'yi dine karşı olmakla suçladıklarını söyleyen Köksal, “Mahkeme kararıyla belediyeliğini geri almaya hak kazanan Güney köylülere 2019 yerel seçimleri öncesi Haziran 2019'da belediye başkanınızı seçeceksiniz diye söz veripte sözünü tutmayanlar, ayetlerimizle bakara makara diye alay edenlerle aynı yolda yürüyenler CHP'yi dine karşı olmakla suçluyor.” diye konuştu.
ELİ KANLI TERÖRİSTLERİ DAVUL ZURNAYLA KARŞILADILAR
Cumhuriyet Halk Partisi’nin İslam dinine ve Müslümanlara karşı olmadığını, İslam dinini kullanarak kendisine ve yakınlarına kazanç elde edenlere karşı olduğuna dikkat çeken Köksal, “Habur'da eli kanlı teröristleri davulla zurnayla karşılayıp çadır mahkemelerinde beraat ettirenler, bebek katili Apo ile görüşmek için İmralı'ya heyet gönderenler, İstanbul seçiminde kırmızı bültenle aranan terörist Osman Öcalan'la TRT'ye röportaj yaptıranlar Müslümanlıktan ve İslam’dan bahsetmesinler. Başta atadıkları Cumhurbaşkanının yaverleri olmak üzere generaller, valiler, müdürler, hakim, savcılar FETÖ'cü çıkanlar utanmadan Genel Başkanımızın danışmanlarını FETÖ'cülükle suçluyor. Cumhuriyet Halk Partisi İslam dinine ve Müslümanlara karşı değildir. Cumhuriyet Halk Partisi FETÖ'nün sümüklü mendilini şeref nişanesi gibi taşıyanlara, referans olduğu 8 hakimden 6'sı FETÖ'cü çıkanlara, İslam dinini kullanarak kendisine ve yakınlarına makam, mevki ve kazanç elde edenlere karşıdır.” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum