phishing

CHP’li Köksal : Atatürk posteri neden asılmadı?

CHP’li Köksal : Atatürk posteri neden asılmadı?

CHP’li Köksal : Atatürk posteri neden asılmadı?
02 Mayıs 2019 - 09:16


 
Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Burcu Köksal, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'a, 23 Nisan kutlamalarında Sinanpaşa İlçesi ile Susuz Beldesi'nde Atatürk posteri asılmamasının nedenini sordu.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Burcu Köksal, TBMM Başkanlığı'na Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un cevaplaması istemiyle soru önergesi verdi.
Milletvekili Köksal önergesinde, 23 Nisan kutlamalarında Afyonkarahisar İli Sinanpaşa İlçesi meydanına Atatürk posterinin asılmamış olması ve yine Afyonkarahisar merkeze bağlı Susuz Beldesinde de Atatürk posteri asılmamasının nedeni Bakan Selçuk'a sordu. İÇİNİZE SİNİYOR MU, HERHANGİ BİR İŞLEM YAPILACAK MI?
 
Köksal önergesinde Bakan Selçuk'a şu soruları yöneltti:
"Milli Eğitim Bakanlığı olarak 23 Nisan, 19 Mayıs, 29 Ekim gibi Milli Bayramları bizlere armağan eden Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün posterinin asılmamasını içinize sindirebiliyor musunuz? Milli Bayramlarda Afyonkarahisar Sinanpaşa ve Susuz Kasabasında olduğu gibi Atatürk posterini asmayanlarla ilgili her hangi bir işlem, soruşturma yapmayı düşünüyor musunuz?"
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum