phishing

CHP'li Köksal : Asgari ücretin altında emekli maaşı kalmayacak

CHP'li Köksal : Asgari ücretin altında emekli maaşı kalmayacak

CHP'li Köksal : Asgari ücretin altında emekli maaşı kalmayacak
09 Mayıs 2023 - 09:58


CHP Afyonkarahisar Milletvekili ve 1. Sıra Milletvekili Adayı Av. Burcu Köksal, halkın iktidarında hiç kimsenin mağdur olmayacağını söyleyerek, “İlk Kurban Bayramı'nda emeklilere Ramazan Bayramı'ndan kalan alacaklarıyla beraber 15.000 TL ikramiye vereceğiz. Asgari ücretin altında emekli maaşı kalmayacak. " dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili ve 1. Sıra Milletvekili Adayı Av. Burcu Köksal, beraberinde CHP Milletvekili Adayları, Millet İttifakı İl ve İlçe Başkanları, partililerle birlikte Hocalar, Kızılören, Başmakçı, Evciler, Şuhut ilçeleri ve bu ilçelere bağlı belde ve köyleri ziyaret ederek vatandaşlardan 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekili genel seçimi için destek istedi.
 
HALKIN İKTİDARINDA HİÇ KİMSE MAĞDUR OLMAYACAK
Milletvekili Burcu Köksal, beraberinde CHP İl Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Kızılören İlçe Başkanı Zafer Coşkun, CHP Hocalar İlçe Başkanı Mehmet Ali Ersoy, CHP Sandıklı İlçe Başkanı Raşit Güneş, CHP Sandıklı Kadın Kolları Başkanı Fatma Doğru ve partililerle birlikte Hocalar ve Kızılören ilçelerinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek Millet İttifakı’na destek istedi. Halkın iktidarında yandaşın değil vatandaşın kazanacağını söyleyen Köksal, “Halkın iktidarında ülkemizi vatandaşlarımızla birlikte yöneteceğiz. Akılla yöneteceğiz, bilgiyle yöneteceğiz, birikimle yöneteceğiz, ahlakla yöneteceğiz, erdemle yöneteceğiz, hiçbir ayrımcılık yapmayacağız. Vatandaşlarımızın desteği ile ülkemize özlenen baharı, huzuru getireceğiz. Herkesi kucaklayacağız, hiç kimse mağdur olmayacak.” diye konuştu.
 
ASGARİ ÜCRETİN ALTINDA EMEKLİ MAAŞI KALMAYACAK
Daha sonra beraberinde CHP Milletvekili Adayları Ali Arıkan, Anıl Halis Akar, CHP İl Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Başmakçı İlçe Başkanı İbrahim Köroğlu, CHP Dinar İlçe Başkanı Mehmet Altıntaş, CHP Başmakçı Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Özsarı, CHP Dinar Kadın Kolları Başkanı, CHP Başmakçı Gençlik Kolları Başkanı, CHP Dinar Gençlik Kolları Başkanı Halit Mahir Gülbeyaz ve partililerle birlikte Başmakçı İlçesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Köksal, “Bayramlarda emeklilerin hesabına asgari ücret tutarında ikramiye yatacak. İlk Kurban Bayramı'nda emeklilere Ramazan Bayramı'ndan kalan alacaklarıyla beraber 15.000 TL ikramiye vereceğiz. Asgari ücretin altında emekli maaşı kalmayacak. Sağlık hizmetlerinde ödenen katılım payını almayacağız. Emekli aylıklarındaki adaletsizliği gidereceğiz. Daha uzun süre çalışan daha fazla emekli aylığı alacak. 65 yaş üzerindeki yurttaşlarımızın kültür, sanat ve spor etkinliklerinden ücretsiz yararlanmalarını sağlayacağız. İhtisaslaşmış Yaşlı Bakım Merkezleri açacağız. İleri Yaş Turizmini destekleyecek, Bakım ve Rehabilitasyon Turizmini güçlendireceğiz.” şeklinde konuştu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum