phishing

CHP’li Köksal : AKP Saraycık’ta da köylünün merasına gözünü dikti

CHP’li Köksal : AKP Saraycık’ta da köylünün merasına gözünü dikti

CHP’li Köksal : AKP Saraycık’ta da köylünün merasına gözünü dikti
30 Haziran 2020 - 09:35


 
Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Sinanpaşa İlçesi Saraycık Köyü’nde AKP zihniyetinin köylünün merasına gözünü diktiğini söyledi.
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, beraberindeki partililerle birlikte sosyal mesafe kurallarına büyük titizlik göstererek Sinanpaşa İlçesi’ne bağlı Saraycık Köyü’nde incelemelerde bulundu.
KÖY HALKININ HAKLI MÜCADELESİNDE YANINDA OLACAĞIZ…
Saraycık Köyü sakinleri ile bir araya gelen Milletvekili Köksal, “Saraycık köy merası daha önce çayır vasfında bir yer iken, Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından vatandaşa kiralanmış. Köy halkının iddiasına göre kiralanırken vasfının değiştirilmemesi şartı konulmuş. Fakat buranın tarla gibi sürülüp etrafına oyuklar açılıp kanal açıldığı kimsenin buraya ulaştırılmadığı ifade ediliyor. Bir traktörle bu alanda sürme işleminin devam ettiği, mısır ekildiği belirtiliyor. Köylünün hayvanını otlattığı ancak kiralanıp tarla olarak sürülen çayırı ve atıklarla kirlenmiş zamanında pırıl pırıl akan çay iken bugün kokan çay haline gelen dereyi inceledik. Köylü milletin efendisidir şiarıyla her türlü hak arama mücadelesinde köylünün yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum