phishing

CHP’li Aydın : 14 Mayıs akşamı ülkemize bahar gelecek

CHP’li Aydın : 14 Mayıs akşamı ülkemize bahar gelecek

CHP’li Aydın : 14 Mayıs akşamı ülkemize bahar gelecek
05 Mayıs 2023 - 11:41


 
Gün FM’de Gazeteci İsmail Akar’ın hazırlayıp sunduğu Gündem Özel programına CHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Fatih Aydın konuk oldu. Ak Parti iktidarında bir avuç mutlu azınlık oluşturulduğunu kaydeden Aydın, Millet İttifakı iktidarında tüm milletin kalkınacağını söyledi.
 
50 yıl önce imza atmıştık
 
İnancı ne olursa olsun ülkemizin 85 milyon nüfusuyla bir olduğunu kaydeden Aydın, “Bunu tehdit eden iradeye karşı da bir ve beraberiz. Biz Millet ittifakı olarak bunu sağlamak için de bir aradayız. Bu ruhu 1973 yılında Erbakan ve Ecevit gerçekleştirdi. Şimdi de biz gerçekleştiriyoruz. 50 yıl önce nasıl birlikte hayırlı hizmetlere imza attıysak bugün de yine atacağız” diye konuştu.
 
Ak Parti iktidarında bir avuç mutlu azınlığın oluşturulduğunu söyleyen Aydın, “Buna itiraz ediyoruz. Biz bir avuç insanı değil topyekun milleti kalkındıracağız. 14 Mayıs akşamı ülkemize bahar gelecek. Tüm milletimiz kalkınacak” dedi.
 
Afyon’un hakkını kim yedi?
 
Afyonkarahisar’ın ülkemizin en stratejik öneme sahip şehirlerinden biri olduğunu belirten Aydın, “Türkiye’yi kalkındıracaksan Afyonkarahisar’ı da ayağa kaldıracaksın. Bu şehir ayağa kalkarsa ülkemizde ayağa kalkar. Afyonkarahisar’ın mermer, haşhaş, sucuk, kaymak, lokum, vişne gibi birçok marka değeri olan ürünü mevcut. Bu kadar marka değeri olan ürüne rağmen şehrimiz maalesef sahipsiz. Türkiye’nin milli gelire katkısı olan 27’nci şehriyiz. Ancak buna karşılık kişi başına düşen milli gelirde ise 47’bnci sıradayız. Verirken 27, alırken ise 47’nciyi. Bizim bu 20 şehirlik hakkımızı kim yedi? Afyonkarahisar bugüne kadar Ak Parti’ye en çok oy veren şehirlerin başında geliyor. Peki Ak Parti bu şehre ne verdi? Afyonkarahisar Millet İttifakının iktidarında hak ettiğini alacak” dedi.
 
“Orta sınıf yok edildi”
 
Mevcut iktidar tarafından orta sınıfın yok edildiğine işaret eden Aydın, “Zenginin daha zengin olması için fakir daha fakir hale geldi. Orta sınıf yok edildi. Ülkemizin üretim motivasyonu bitirildi. Tarım ve hayvancılıkta geldiğimiz nokta ortada. Biz ülkemizi üretime sevk ederek tüm olumsuzlukları yok edeceğiz” diye konuştu.
 
Yayın esnasında Aydın’a Saadet Partisi İl Başkanı Beytullah Karataş ve kalabalık bir partili gurubu da eşlik etti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum