phishing

CHP’li Akgöz Vedat Sever’e sahip çıktı

CHP’li Akgöz Vedat Sever’e sahip çıktı

CHP’li Akgöz Vedat Sever’e sahip çıktı
06 Ocak 2019 - 08:46 - Güncelleme: 06 Ocak 2019 - 21:09

CHP Eski il başkanlarından Ramazan Akgöz Görevden alınan Vedat Sever ve ekibine yapılan antidemokratik uygulamaya karşı olduğunu söyledi.

Akgöz ;”Seçimle gelen İlçe başkanımız Vedat Sever ve Yönetim Kurulu arkadaşlarımın haksız bir şekilde görevden alınmalarını antidemokratik olarak görüyorum.” Dedi.

GÖREVDEN ALINAN ARKADAŞLARIMIN YANINDAYIM

Akgöz sözlerini şöyle sürdürdü; ”Merkez İlçe başkan ve yönetim kurulunun hiçbir sebep yokken görevden alınan arkadaşlarımın yanındayım, mücadelemiz Afyonda demokrasinin yaşatılması adına olacaktır.”

BİRİLERİNİN SİYASİ MENFAATLERİ İÇİN GÖREVDEN ALINDILAR

CHP eski il başkanı Ramazan Akgöz Hiçbir sebep yokken görevden alınan merkez ilçe yönetimine sahip çıkarak ;” Tamamen Afyon'da birilerinin siyasi menfaatleri için görevden alındığı Anlaşılmaktadır.” Dedi.

PARTİ İÇİ KIYIMA SON VERİN

Aynı sayfada yorum yapan Eski il başkanlarından M.Kemal Demirkırkan, partisinin etkili ve yetkili isimlerine seslenerek; “Ülkenin en önemli seçimi öncesi parti içi kıyıma son verin.” Dedi.

Demirkırkan ;”Siyasette kendi çıkarları için, dikensiz gül bahçesi yaratmaya çalışanlar, bahçedeki bütün gülleri yolduklarının farkına vardıklarında çok geç olacak. “ dedi.

SEVİYE KİŞİLİK VE TERBİYE MESELESİ

CHP’li Mete Cumhur Şener ise, ”seviye kişilik ve terbiye meselesi zekayı ve IQ’ yu da pas geçmemek lazım” diyerek tepkisini dile getirdi.

DİZ ÇÖKTÜRÜLÜP ÖZÜR DİLETTİRİLENLER EGOLARINI TATMİN İÇİN İNTİKAM HIRSININ SONUCU

Şener ; ”Tabii diz çöktürülüp özür dilettirilenlerin egolarını tatmin için intikam hırsı taşımaları derleme toplama devşirme ve atanmışların fasulye gibi kendilerini nimetten saymalarının sonucu budur.” Diyerek gfelinen noktayı özetledi.

TEK DERTLERİ KIÇLARINA BATASICA KOLTUK

Şener eleştirilerinin dozunu artırarak tek dertlerinin “tek dertleri kıçlarına batasıca koltuk “ olduğunu iddia etti. Şener sözlerini şöyle bitirdi;”ülkenin dinamikleri oynamış tüm değerlerimiz yok edilmeye lağvedilmeye çalışılıyor Cumhuriyet yıkılıyormuş umurlarında mı ?”

YORUMLAR

  • 0 Yorum