phishing

CHP İl Yönetiminde vali Tutulmaz'a ziyaret

CHP İl Yönetiminde vali Tutulmaz'a ziyaret

CHP İl Yönetiminde vali Tutulmaz'a ziyaret
16 Nisan 2020 - 01:08

 
Chp İl Başkanı Yalçın Görgöz ve yeni yönetim kurulu üyeleri Vali Mustafa Tutulmaz’ı makamında ziyaret ederek,gündemi değerlendirdiler.
Konuya ilişkin olarak CHP’den Yalçın Görgöz imzasıyla yapılan açıklama şöyle ;
CHP İl Başkanlığı olarak bugün saat 15:30’da sayın valimize ziyarette bulunduk. İl genelinde koronavirüs salgını ile ilgili mevcut durum hakkında değerlendirmeler yaptık. İlimizin Türkiye geneline ve diğer illere göre oranlama yaptığımızda, vaka sayısının ve kayıp sayısının oldukça düşük olduğunun bilgisini aldık. Salgın sürecinde, valiliğin kontrolünde dağıtılan yardımların, gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmadığı ile ilgili yurttaşlarımızdan aldığımız şikayetleri valimize bildirdik.
Sayın valimiz de, yardımlar konusunda çok hassas davranıldığını, hiçbir ayrım yapılmadan dağıtılmaya gayret edildiğini ifade ettiler.
Bizim tarafımızdan gelecek taleplere de açık olduklarını söylediler.
Sultandağı, Çay bölgemize dışarıdan gelen sezonluk tarım işçilerinin, geldiklerinde konuşlanacakları yer konusunda yöre halkının şimdiden çok tedirginlik yaşadığını bildirdik.
Valimiz; bu konuda da gerekli tedbirlerin alınacağını, girişlerin kontrollü olacağını ve hazırlıkların yapıldığını söyledi.
İlimiz ve ülkemiz için dayanışma içerisinde çalışacağımızı ifade ettik.
Sayın valimize ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz.
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum