phishing

CHP İl Başkanı adayı Akgöz'den çarpıcı açıklamalar

CHP İl Başkanı adayı Akgöz'den çarpıcı açıklamalar

CHP İl Başkanı adayı Akgöz'den çarpıcı açıklamalar
25 Şubat 2020 - 22:34

CHP İl Başkan Adayı Ramazan Akgöz seçimlerden önce Afyonkarahisar’da görev yapan medya mensuplarıyla bir araya geldi.
Akgöz basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalar ile yaklaşan CDP il Başkanlığı seçimlerini değerlendirdi.
Akgöz basın toplantısında şu görüşlere yer verdi;
 
Ülkemiz her yönüyle sıkıntılı bir süreçten geçmektedir. Bu süreç 12 eylül 1980 faşist darbesinden beri devam eden, 2002-2020 AKP iktidarında ivme yapan bir süreçtir. Emperyalist Amerikanın işbirlikçi AKP ile yürüttüğü bu süreç ülkemizi her yönüyle bağımlı hale getirmiştir. Aradan geçen süreç içinde gelir dağılımı adil olmaktan çıkmış, iç ve dış borçlar adeta ülkeyi esir almış, kişi başına düşen gelir insan onuruyla alay edercesine azalmıştır. Suriyeli göçmenlere tanınan ekonomik imtiyaz vatandaşlarımızdan esirgenmektedir.
Ülkede hukuk, kişi ve tarikatların cemaatlerin elinde adalet dağıtmaktan öte imtiyazlı kişilerin elinde mağduriyetler dağıtan bir kurum haline gelmiştir.
Ülke ekonomisi felç olmuş, tarım ve hayvancılıkta kendine yeter bir ülke iken, buğday, et, saman gibi ürünleri ithal eder duruma düşürüldük. Köylümüz üretemez, ürettiğini satamazhaldedir. Sanayici ve esnaf siftah edemez durumdadır. İflaslar, konkordato günlük mevzular haline gelmiş, cumhuriyetimizin biriktirdiği sermayenin karşılığı olan kitler satılmış, üretim ve ihracat durmuştur.
İktidarın kurulduğu kentimizde yoksulluk hat safhada, eğitim seviyesi alt sıralarda, çiftçi, esnaf, sanayici ve hayvancılık yapan vatandaşlarımız borç içinde olup; ürettikleri para etmediği gibi büyük sıkıntılarla karşı karşıya kalmışlardır. İcra takipleriylr boğuşan, iş hayatları perişan durumdadırlar. Bu itibarla toplumsal barış tehlike içine girmiştir.
Ülkede TBMM adeta dışlanarak KHK, torba yasalarla tek kişinin iki dudağı arasından çıkan sözler kanun yapılarak devlet idare edilmektedir. Kabile yönetimini çağrıştıran bu durum Atatürk Türkiyesinin çağdaş olma idealiyle çatışan bir durumdur.
Toplumun sesi basın mensuplarının, düşünür, akademisyen ve siyasetçilerin vatandaşlarımızın menfaatlerini savunmaları, bu konuda görüş bildirmeleri suç olmuş, tutuklanmalar olağan bir hal almıştır. İktidar konuşmayan eleştirmeyen kukla bir toplum yaratma peşindedir.
Esnafımıza, sanayici ve köylümüze, dul ve yetimlerimize, memurumuza, EYT'lilere reva görülen bu zulmü genel başkanımız KILIÇDAROĞLU, yönetimimiz ve siz fedakar yol arkadaşlarımızla aşacağız. Hukuku üstünlerin hukuku olmaktan çıkarıp toplumsal kokuşmanın önünü keseceğiz. İşsiz gençleri iş sahibi yapmanın en ciddi tedbirlerini alacağız, hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek. Adam kayırmanın, dini motiflerle toplumu şekillendşrmenin, değer yargılarının Araplaştırılmasına izin vermeyeceğiz. Güven ortamının bu şekilde kaybolduğu ülkemizde CHPnin iktidara gelmesi çok büyük önem arz etmektedir.
Sayın basın mensupları yolumuz iktidar yoludur. Eleştirdiğimiz bu hükümeti iktidardan indirilmenin yolu ancak ve ancak halkımızın her kesimiyle kucaklaşmaktır. Yönetimimizi yaparken siyaseti bilen Afyon'u tanıyan kişilerden oluşturduk. Yönetim ilkemiz barış ve uzlaşı içinde birlikte karar almaktır. Gençlik ve kadın kollarımızın oluşumuna, sandık çevresi sorumlularının belirlenmesine ve onların eğitimine önem vereceğiz. Masa başında oturup siyaset yapmanın yarar sağlamadığı, halkla birlikte siyaset yapacağız.
Sendikalar dernekler ve sivil toplum kuruluşları ile diyalog kurulacak, fikri beraberliğimiz olan kuruluşlarla fikir alışverişinde bulunulacaktır. Ayrıca çarşı esnafı,sanayi esnafı kamu yöneticileri ile sıcak ilişki kurulacak onlara CHP'nin görüşleri açıklanıp taban kazandırılacaktır. Saygı değer muhtarlarımız İle ilişkilerimiz sürekli sıcak olacaktır. İlçe örgütleri arasında ayrımcılık göstermeyeceğiz; hiç bir örgütün birbirine üstünlüğü yoktur. İlçeler üzerinde şahsi ikbalin veya birilerinin menfaati için siyaset yapmayacağız.
Yapılacak her türlü harcamalar yönetmelik çerçevesinde yapılacak olup, dönemsel olarak yaptığımız harcamalar internet sitesinde açıklanacaktır.
Aday arkadaşlarıma başarılar dilerim. Sizlere de tekrar teşekkür ederiz.
 
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum