phishing

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: Yalancılara, İftiracılara İşte Yanıt...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: Yalancılara, İftiracılara İşte Yanıt...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: Yalancılara, İftiracılara İşte Yanıt...
04 Aralık 2020 - 21:08 - Güncelleme: 04 Aralık 2020 - 21:26


 
 
 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından "Yalancılara, iftiracılara işte yanıt..." notu ile bir video paylaştı. Videoda, Grup Başkanvekili Özgür Özel, AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık'ın CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu TBMM Genel Kurulu'nda konuşma yaptığı sırada söylediği "gittiğiniz terörist cenazeleri" sözüne tepki gösteriyor ve görüntülerin "photoshoplu" olduğunu vurguluyor.
 
Özgür Özel, Genel Kurul'daki konuşmasında şu ifadeleri kullanıyor:
"Bakın ben aylardır gördüğüm görüntülerden ve yapılan işten o kadar utanç duyuyorum Türkiye medyası adına ama görülüyor ki buna inanan milletvekilleri var. Şimdi size açıkça söylüyorum. Bu konu benim özel bilgimde ve özel ilgi alanımda. Sayın Sezgin Tanrıkulu'nun, Diyarbakır önceki Baro Başkanı Tahir Elçi'nin cenazesindekş tabutun üzerine PKK bayrağı photoshoplanmış bir tane bu var dönen. İki... Sayın Sezgin Tanrıkulu'nun çiçek koyduğu söyleniyor, teröristin mezarına. O görüntüler Uludere'de yanlışlıkla bombalanan zavallı köylülerin. Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi de oraya ziyaret yaptı, çok sayıda Ak Partili bakan da oraya gitti ziyaret yaptı.
 
Üçüncü bir görüntü var, o da yine photoshoplanmış. bu sefer DHKP-C'nin bir ambemiyle... o görüntüde de cenazedeki kişi Aziz Güler Türkiye'de tek bir suçu olmadığı ve IŞİD bombasına basarak öldüğü, sınırın birkaç kilometre dışında buzdolabında bekletildiği için bizzat benim Mahir Ünal'la karşılıklı diyalogla, Numan Kurtulmuş'un ailesine müjdelemesiyle Türkiye'ye getirilen, cemevindeki bir cenaze.
 
Sezgin Tanrıkulu gözünüze bakarak şunu söyledi: 'Ben eğer terörist cenazesine katıldıysam Allah benim belamı versin.' Şimdi çıkın ve şunu söyleyin: Bu üç photoshoplu görüntü dışında eğer namus için ahlak için vicdan için bir tek CHP'linin -Sezgin Bey ve bu gruptaki herkes- photoshopsuz bir terörist cenazesi varsa namus için söyleyin. Yoksa bu iddiayı dile getirmek ve geri almamak namussuzluktur."
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum