phishing

Chp Eğitim Sendikaları Ziyaretleri

Chp Eğitim Sendikaları Ziyaretleri

Chp Eğitim Sendikaları Ziyaretleri
02 Nisan 2018 - 09:12 - Güncelleme: 02 Nisan 2018 - 20:24

CHP İl Örgütü, il başkanı Dr. Kemal Demirkırkan, Merkez İlçe Başkanı Vedat Sever, Kadın Kolları Başkanı Şenay Sarman, Yöneticiler Halil Albayrak ve Sultan Akgül'ün katılımıyla ilimizde bulunan Eğitim Sendikaları ziyaret etti. Eğitim Bir Sen, Eğitim Sen, Eğitim İş ve Türk Eğitim Sen Sendikalarını ziyaret eden CHP heyeti adına yapılan açıklamada ziyaretler sırasında ilimizde ve ülke genelinde eğitimin sorunları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunulduğu ifade edildi.

CHP İl Başkanı Demirkırkan'ın ziyaretlerde seçim güvenliğinin sağlanması konusunda CHP tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdiği "Sandığa giren oyun sandıktan çıkması için, milli iradenin sandığa tam olarak yansıması için çaba harcıyoruz. Bu konu bir siyasi partinin tekelinde değildir. Hak, hukuk ve adalet isteyen tüm kesimlerin üzerine düşen görevi yapması gerektiğine ve bu konuda ortak çalışmalar yapılması gerektiğine inanıyoruz" dedi. Değişen ortaöğretime geçiş sınavı ve hangi okulların sınavla hangilerinin sınavsız alınacağının belli olmadığını belirten Demirkırkan velilerin bu konuda sıkıntı yaşadıklarını ne yapacaklarını bilemediklerine ifade ederek  "Sınavla öğrenci alacak okullar bir an önce açıklanmalı, öğrenciler hedeflerine kilitlenmelidir" dedi.  Merkez İlçe Başkanı

Vedat Sever ise "Merkez ilçede sandık güvenliğini sağlayabilmek için şimdiden çalışmaların başladığını, sandık başında oturacak üyelerin yazım işleminin neredeyse tamamlandığını, sandık kurulu üyelerine eğitim vermeye başlayacaklarını ifade ederek "Afyonkarahisar'da üyemizin olmadığı bir sandık kalmayacak. Her sandıktan birden fazla üye ile halkımızın iradesinin doğru olarak sandığa yansıması için gereken hazırlıkları yapıyoruz" dedi.

Sendika başkanları ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, karşılıklı görüş alış verişlerinin sürekli olması temennisinde bulundular. Bağlı bulundukları sendikaların görüşlerini ifade eden sendika başkanları, öğretmenler için uygulanması düşünülen performans ve değerlendirme sistemine karşı olduklarını, getirilmek istenen bu sistemin doğru olmayacağını ve birçok sorunu beraberinde getireceğini ifade ettiler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum