phishing

CHP’den esnaf ziyareti

CHP’den esnaf ziyareti

CHP’den esnaf ziyareti
31 Mayıs 2018 - 23:19

CHP Milletvekili adayı Ramazan Akgöz, Merkez İlçe Başkanı Vedat Sever, önceki il başkanı Dr. Kemal Demirkırkan ve çok sayıda partili ile birlikte esnaf ziyaretlerine başladı.

 

Merkez ilçede Demirciler içi, kasaplar içi ve Bedesten’i dolaşan CHP heyeti bir yandan Muharrem İnce ve CHP için destek isterken diğer yandan esnafın sorunlarını da dinledi. Ziyaretler sırasında konuşan Milletvekili adayı Ramazan Akgöz “Siyasal sorunlar ağırlaştıkça ekonomi zayıflamakta, Türkiye gelişmiş dünyadan kopmaktadır.

 

Bugün, 16 yıl önce yapılan tartışmalarının dahi gerisindeyiz. Ekonomik ve sosyal göstergeler itibariyle Türkiye, hızla krizlerle boğuşan gelişememiş ülkeler kategorisine sürüklenmektedir. Bugün, milyonlarca insanımız borç yükü, işsizlik ve hayat pahalılığı ile karşı karşıyadır. Ekonomik adaletsizlik ve eşitsizlikler her geçen gün derinleşmekte, toplumun en zenginleri ile en fakirleri arasındaki uçurum artmaktadır.

 

Biz iktidara geldiğimizde esnafımızın rahat bir nefes alması için gereken herşeyi yapacağız. Bir yandan KOBİ’lere mevcut destekleri vermeye devam edeceğiz, bir yandan da yüksek teknoloji kullanımını teşvik edecek yönlendirmeyi yapacağız. KOBİ’lere maliyet avantajı sunan teşvikler uygulayacağız.” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum