phishing

CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Görgöz : Lafla Peynir Gemisi Yürümez

CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Görgöz : Lafla Peynir Gemisi Yürümez

CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Görgöz : Lafla Peynir Gemisi Yürümez
10 Haziran 2020 - 10:23


 
Pandemiden önce de Türkiye’de ekonomik kriz vardı. Salgın süreci bir süreliğine krizi unutturmuş gibi oldu. İktidar partisi ve saray rejimi bu çok önemli süreci, halkın sağlığını korumak ve daha az zararla atlatmak için tüm yurttaşlarını ayırt etmeden kucaklamak yerine, maalesef kendisi gibi düşünmeyen vatandaşları ve gazetecileri suçlamaya, yargılamaya devam etti.
Bir taraftan 100 binlerce işyerleri kapanıp işsizlik çığ gibi büyürken, diğer taraftan “Kanal İstanbul” benzeri ihaleler yapılmaya devam etti. Yani böylesi olumsuz durumu bile rantçı sermaye lehine kullanmayı ihmal etmedi.
Vatandaşlarının içinde bulunduğu sıkıntılı durumu görmezden gelen ama rantçı sermayeyi ihmal etmeyen iktidar koalisyonunun yetkililerine sormak istiyorum;
*Afyon’dan da geçecek olan yarım kalan Yüksek Hızlı Tren hattı neden tamamlanmıyor?
*2011 yılında temeli atılan ve 1 yıl içinde tamamlanması planlanan Müze Kompleksi hala neden tamamlanamadı?
*Afyon-Şuhut ilçemiz arası yapımına başlanan karayolu çalışması neden yarım bırakıldı, müteahhit firmanın yapım bedelini alıp kaçtığı söyleniyor doğru mudur?
Her gün gazetelerde boy boy poz veren ama hiç bir açıklama yapmayan eski bakan ve iktidar vekillerinden cevap bekliyoruz.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum