phishing

CHP Adayı Aydın : Mali Problemleri Çok Kısa Sürede Çözeceğiz

CHP Adayı Aydın : Mali Problemleri Çok Kısa Sürede Çözeceğiz

CHP Adayı Aydın : Mali Problemleri Çok Kısa Sürede Çözeceğiz
06 Mayıs 2023 - 10:24

 

 
 
Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Fatih Aydın,Sinanpaşa’da coşku ile karşılandı.
 
CHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayları Burcu Köksal ve Fatih Aydın seçim çalışması kapsamında gittikleri Sinanpaşa’da vatandaşlar tarafından coşku ile karşılandı.
 
14 MAYIS BU İKTİDARIN SON GÜNÜ OLACAK
 
Vatandaşlara seslenen Fatih Aydın şöyle konuştu; Hiçbir seçimde bugün yaşadığımız gerilimi yaşamadık. Siz halkın tasvip etmemesini gördüğünüz zaman, şimdiden garanti vermelisiniz. Ben çekip gideceğim diyebilmelisiniz. Korkuyorlar, diyemiyorlar. Çünkü yaptıkları hatalar, haddi aştı. 14 Mayıs’ta artık bugünkü iktidarın sonu gelmiş olacak. Bundan sonra da AK Parti’nin ayakta kalabilme şansınıgörmüyoruz. Çünkü son iki dönemde şu görüldü. Bu iktidar, menfaat kaygısı ile birbirine yapışmış insanların iktidarı. Garibanın iktidarı değil.
 
MALİ PROBLEMLERİ ÇOK KISA SÜREDE ÇÖZECEĞİZ
 
Aydın; Yolsuzluk bu milletin kendi malının, mülkünün çarçur edilmesidir. Bizler mali problemleri çok kısa zamanda çözeriz. Sadeceisrafı kaldıralım. Bir de bakarsınız, cebimizde, en az 300 milyarlık kaynak birikmiş. Parayı nereden bulursunuz? Emin olun şu anda kasamızdaki para bile bize yeter. Uygun ortamı oluşturduğunuz zaman dışarıdan yatırım da gelir.
 
SAVAŞA DEĞİL, SEÇİME GİDİYORUZ
 
Savaşa gitmiyoruz seçime gidiyoruz diyen Aydın;Ülkemizi AK Parti iktidarı yönetmiyor, Sayın Cumhurbaşkanı yönetiyor. İhtiyaçlarımızın büyük bir kısmını dışarıdan karşılıyoruz. Milletimiz geçimini sağlayamıyor. Açlık sınırının altında ücret alan milyonlarca insanımız var. Ülkemizde büyük bir kaos var, soygun var aynı zamanda. Milletimizin cebine girmeyen para, bir avuç insanın cebine aktarılıyor. Bu işin böyle devam etme ihtimali yok. İnsanımız tahammül sınırının sonuna geldi.Bugün bakıyoruz hiçbir bakanın kendi bakanlığı ile ilgili karar alma yetkisi yok. Meclis’in yetkisi yok. Bütçeyi bile müzakere edemiyor. Böyle bir sistem dünyanın hiçbir yerinde yok. Demokrasi varmış gibi gösteriliyor. Seçimler de varmış gibi gösteriliyor. Ama fiiliyatta uygulanan doğrudan doğruya tek adam sistemi. Biz buna karşıyız. Bunun için bir araya geldik.
 
EN KRİTİK SEÇİMİ YAPACAĞIZ
 
Fazla bir zaman kalmadı. Türkiye Cumhuriyeti siyasi hayatının en kritik seçimine gidiyoruz. Bundan önce de seçimler oldu. Bu kadar badireli bir döneme girmedik. Bugünkü iktidar kötü yönetimi kabul etmiyor. Bahane uyduruyor, farklı yollara sapabilmek için. Hiçbir seçimde bugün yaşadığımız gerilimi yaşamadık. Böyle bir ortamda seçime gidilmez, bu vatanseverlik değil. Siz halkın tasvip etmemesini gördüğünüz zaman, şimdiden garanti vermelisiniz,Ben çekip gideceğim diyebilmelisiniz. Korkuyorlar, diyemiyorlar. Çünkü yaptıkları hatalar, haddi aştı. Bu seçimler huzur içinde yapılacak. 14 Mayıs’ta artık bugünkü iktidarın sonu gelmiş olacak.Bugün maalesef, iktidarla birlikte çalışan bürokraside 100 binlerce kardeşimiz var. Bunların hepsi yolsuzluğun içinde mi? Yok. Emin olun bunların büyük bir kısmı bizim gelişimizi bekliyor. Türkiye’de ciddi bir sistem değişikliğine ihtiyaç var. Nereden gelecek bu paralar? Yolsuzluk dursun, rüşvet kalksın, israf kalksın, yanlış yatırımlar kalksın; bir de kasamızda yüz milyonlar birikmeye başlamış.Şartlar değişecek.
 
BU DÜZENE SON VERECEĞİZ
 
Aydın son olarak şunları söyledi; Biz iş başına geldiğimizde;
-Enflasyon nasıl kontrol altına alınır, insanımızın alım gücü nasıl yükselirmiş,
-Ranta ve israfa ayrılan kaynaklar, nasıl üretime ve istihdama aktarılırmış,
-Döviz kuru, işsizlik, borç rakamları, bütçe açığı nasıl hızlıca kapatılırmış göreceğiz, görecekler...
 
İş bilenin, kılıç kuşananındır...Ülkemizin problemlerini çözecek kadrolar ve politikalarla biz buna talibiz.Ülkemizin problemlerini çözecek kadrolar ve politikalarla biz buna talibiz.
 
-İnsanımızın açlık ve yoksulluk sınırının dahi altında ücretlere mahkum edildiği,
-Yanlış tarım ve hayvancılık politikaları yüzünden birçok ailenin kurban kesemediği ve kasabın yolunu dahi unuttuğu,
-Yanlış ekonomi politikaları yüzünden artan ulaşım maliyetleri nedeniyle bayramda memleketine gidemediği,
-Eksik ve de hatalı eğitim ve istihdam politikaları nedeniyle gençlerimizin işsiz kaldığı,
-Şahsiyeti öncelemeyen dış politika nedeniyle ülkemizin itibarının her geçen gün sarsıldığı bu düzene son vereceğiz...
"Özgürlük mü güvenlik mi, refah mı demokrasi mi" ikilemine sıkıştırılan insanımıza hepsinin aynı anda mümkün olduğunu gösteren bir iklimi inşa etmek Millet İttifakı olarak boynumuzun borcudur.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum