phishing

Çetinkaya : Sporda kurumsal yapıyı güçlendireceğiz

Çetinkaya : Sporda kurumsal yapıyı güçlendireceğiz

Çetinkaya : Sporda kurumsal yapıyı güçlendireceğiz
05 Mart 2019 - 10:06


 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan Adayı Kent Bilimci Fatih Çetinkya, Afjet Afyonspor ve Gençlerbirliği arasında oynanan müsabakayı yine maraton tribününde taraftarla birlikte izledi. Çetinkaya, “Düşmemek için değil, yükselmek için mücadele eden bir Afjet Afyonspor hedefliyoruz” dedi.
Afjet Afyonspor ile Gençlerbirliği arasında oynanan ve 0-0 biten müsabaka da Afjet Afyonsporu yalnız bırakmayan MHP Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, stadyuma girerken Mor Beyazlı taraflarla beraber sıra bekleyerek girdi. Maçı yine taraftarların arasında izleyen Çetinkaya, maçı izlemeye gelen taraftarların ricasını kırmayarak hatıra fotoğrafı çekindi. Çetinkaya maçı taraftarların arasında izlemesi hem AFYOK taraftar grubu tarafından hem de vatandaşlar tarafından takdir topladı. Maç sırasında taraftarla beraber heyecanlanan Çetinkaya kaçan gol fırsatlarında ise üzüldü.
 
“SPORU KURUMSALLAŞTIRACAĞIZ”
Maç sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan MHP Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, spor ve Afjet Afyonsporla ilgili projelerini anlattı. “Düşmemek için değil, yükselmek için mücadele eden bir Afjet Afyonspor hedefliyoruz” diyen Çetinkaya, tüm toplumun spor yapması için amatör ligleri ve altyapıyı destekleyeceklerini söyledi. Çetinkaya, “Afjet Afyonsporumuzu bu önemli maçında yalnız bırakmadık ve yine taraftarımızın arasında izledik ve onlarla beraber hem heyecanlandık hemde üzüldük. Yine Gençlerbirliği gibi bir takımdan bir puan almak sevindirici oldu. Galibiyeti son anda kaçırdık diyebiliriz. Sporun her dalıyla ilgili bizim de önemli projelerimiz var. Düşmemek için değil, yükselmek için mücadele eden bir Afjet Afyonspor hedefliyoruz. Kulüplerimizi sağlıklı bir ekonomik yapıya kavuşturacağız. Afyonkarahisar’ın tanıtımı içinde spor çok önemli. Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur. Ruh ve beden sağlığı yerinde bir Afyonkarahisar için doğa sporları ve takım sporlarında tüm kulüpleri destekleyeceğiz. Taraftar gruplarına gelir sağlayacak işletmeler kazandıracağız. Sporu kurumsallaştıracağız” diye konuştu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum