phishing

Çetinkaya : Milletimiz olmayacak projelere prim vermez

Çetinkaya : Milletimiz olmayacak projelere prim vermez

Çetinkaya : Milletimiz olmayacak projelere prim vermez
24 Şubat 2019 - 20:16 - Güncelleme: 24 Şubat 2019 - 20:31


MHP Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, diğer adaylara tavsiyelerde bulunarak, “bazı adayların, bazı projelerine bir bakıyorum; belediyenin yıllık bütçesinin neredeyse birkaç katı… Bu konuda diğer aday arkadaşlarımızın kendi çalışmam olan ‘Belediye Gelirleri Analizi’ isimli kitabımı okumalarını tavsiye ediyorum” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, Afyonkarahisar İnternet Habercileri Derneğini (AFİHAD) ziyaret etti. Ziyarete Fatih Çetinkaya ile birlikte çok sayıda partili katılırken, heyeti AFİHAD Başkanı İsmail Ögeday ile Başkan Yardımcısı Mustafa Dağhan karşıladı.
Nazik ziyaretleri için memnuniyetini dile getiren AFİHAD Başkanı İsmail Ögeday, dernek hakkında bilgiler vererek, gazeteciliğin sorunlarından bahsetti. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte İnternet Gazeteciliğinin revaçta bir meslek haline geldiğini kaydeden Ögeday, sorunlarında beraber geldiğini dile getirdi.
Her önüne gelenin, meslek edinemeyenin sektörlerine girmeye başladığını söyleyen İsmail Ögeday, siyasilerin İnternet Haberciliği ile ilgili yasa oluşturulması konusunda kendilerine destek vermeleri gerektiğini bildirdi.
İnternet Haberciliğinin bir kanunla düzenlenmesi gerektiğini vurgulayan Ögeday, gazetecilikten ekmek yiyen gerçek meslek sahiplerinin “merdiven altı gazeteciler!” nedeniyle hakkını almakta zorlandığını ifade etti.
Vergi levhası olmadan ve gazetecilikle herhangi bir bağı olmayan herkesin 50 TL’ye aldığı bir domain sayesinde ‘Gazeteciyim’ diye ortaya çıkmaya başladığını bildiren Ögeday, bu durumun hem kendilerine hem de yazılı, görsel, işitsel medyaya her açıdan büyük zararlar verdiğini kaydetti.
Gerçek gazetecilerin her konuda yanında olduklarını ve her türlü desteği vermeye hazır olduklarını dile getiren MHP Belediye Başkanı Fatih Çetinkaya ise, belediye başkanı olması halinde vereceği hizmetlerden ve projelerinden bahsetti.
Çetinkaya, Afyonkarahisar halkının gönüllerinde taht kurmayı hedeflediklerini belirterek, ayakları yere basan, tamamen vatandaşın ihtiyacına yönelik önemli projeler hazırladıklarını bildirdi.
Diğer partilerin adaylarına da tavsiyelerde bulunan Çetinkaya, “Aday arkadaşlarımızın projelerini hazırlarken hem mevzuat hem de finansal altyapısına dikkat ederek, ayakları yere basan projeler sunması inandırıcılıkları açısından çok önemlidir. Zira bizim milletimiz hayale, olmayacak projelere prim vermez. Özellikle bazı adayların, bazı projelerine bir bakıyorum; belediyenin yıllık bütçesinin neredeyse birkaç katı… Bu konuda diğer aday arkadaşlarımızın kendi çalışmam olan ‘Belediye Gelirleri Analizi’ isimli kitabımı okumalarını tavsiye ediyorum. Arzu ederlerse kendilerine imzalı olarak hediye etmek isterim” dedi.
Konuşmaların ardından Fatih Çetinkaya, AFİHAD Başkanı İsmail Ögeday’a ‘Belediye Gelirleri Analizi’ isimli kitabını hediye etti. 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum