phishing

Bozkurt ve Işıklı gururumuz oldu

Bozkurt ve Işıklı gururumuz oldu

Bozkurt ve Işıklı gururumuz oldu
16 Eylül 2017 - 12:34

Bozkurt ve Işıklı

gururumuz oldu

 

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt ve Düzağaç Belediye Başkanı Muammer Işıklı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ilçe ve beldelerinin ekonomilerine yaptıkları katkılardan dolayı plaket aldılar

 

KURTULUŞ-Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla Ankara’da düzenlenen ‘AK Partili Belediyeler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Ankara Ticaret Odası Kongre merkezinde gerçekleşti. Toplantıda “Yerel Yönetimler Proje Yarışmasında” “Sosyal Projeler” ve “Kent Ekonomisine Katkı” kategorilerinde dereceye girenlere ödüllerini Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından verildi. Ödül alanlar belediye başkanları içerisinde Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt ile Düzağaç Belediye Başkanı Muammer Işıklı’da yer aldı. Başkan Bozkurt ve Işıklı’ya ödüllerini Cumhurbaşkanı Erdoğan kadim etti. Düzağaç Belediye Başkanı Işıklı, Türkiye genelindeki beldeler arasında beldesinin ekonomisine katkı sağladığı için birinci oldu. Tüm beldeleri geride bırakarak birinci olan Başkan Işıklı, beldesine tekstil fabrikası yaparak istihdama katkı sağlamıştı.

AĞIR BİR VEBALİN ALTINA GİRMEYECEĞİNİZE İNANIYORUM

Belediye başkanlarını birer dava eri, yol arkadaşı ve gönüldaşı olarak gördüğünü sözlerine ekleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu dönemde AK Parti’ye zarar verecek her tutum, her söz Türkiye’ye ve milletimizin geleceğine vurulmuş bir darbe olacaktır. Gerek teşkilatlarımızda, gerek belediyelerimizde, gerek diğer kademelerde hiçbir arkadaşımın böyle bir yanlışın içine düşeceğine, böyle ağır bir vebalin altına girmeyeceğine kesinlikle ben inanıyorum. Belediye başkanlarımız şehirlerine yük olan değil, şehirlerinin yükünü omuzlayan, mazeret değil çözüm üreten, AK Parti’nin yüzünü ağartan hizmetler ortaya koyan kişiler olmalıdır. Böylesine kritik bir yol ayrımında hiçbirimizin hesabî düşünmeye, nefsimizin peşine takılmaya hakkımız bulunmuyor. Hizmet yarışında en önde de olsak, en geride de kalsak tüm gücümüzle ve imkânlarımızla mücadeleye devam etmeliyiz” dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum