phishing

Bolvadin'de yayın yapan gazetenin haberine Bolvadin Akparti ilçe başkanı Dayı’dan sert tepki

Bolvadin'de yayın yapan gazetenin haberine Bolvadin Akparti ilçe başkanı Dayı’dan sert tepki

Bolvadin'de yayın yapan gazetenin haberine Bolvadin Akparti ilçe başkanı Dayı’dan sert tepki
01 Kasım 2018 - 04:06

Ak parti Bolvadin İlçe Başkanı Ömer Dayı Bolvadin’de yayınlanan bir yerel gazetede yer alan habere tepki göstererek  “Adaylık sürecini sabote etmeyi amaçlayan haberlere karşı gerekirse yasal yollara başvuracağız” dedi.

BAŞKAN DAYININ TEPKİSİ GECİKMEDİ

Bolvadin’de yayın yapan yerel gazete haberinde yaşanan o kadar olumsuzluğu bir kenara bırakarak Kayacan’ı adeta hizmet ve yatırım şampiyonu ilan etmeye kalkışınca süreci sabote etmeye yönelik masa başında hazırlanmış gerçeklerle alakası olmadığı ilk bakışta anlaşılan habere tepkiyi ilçe başkanı Ömer Dayı koydu.

ALGI OLUŞTURMAYA ÇALIŞIYORLAR

İl teşkilatının istemediği, ilçe teşkilatının istemediği, milletvekillerinin istemediği, temayülde teşkilatın oy kullanırken dahi oy vermediği, başkan Kayacan’ı her şey bitmiş bir isminin açıklaması kalmış dercesine algı oluşturmaya çalışan gazeteye tepki gösteren Dayı “yanlı haberler sürece zarar vermek kastı ile yapılmaktadır.” Dedi.

YEREL GAZETENİN NEDEN BÖYLE HABER YAPTIĞI MERAK KONUSU OLDU

Bolvadin’de yayın yapan gazetenin neden böyle yayın yapmaya gerek duyduğu ise merak konusu olurken, konuyla ilgili Kurtuluş’u arayan takipçilerimiz ;”siz o gazetenin belediyeye kestiği faturaları sorun ne kadarmış onlar Kayacan’ın gitmesini istemezler çünkü Kayacan giderse belediyenin matbaa işlerini yapamayacaklar. Onun için bu haberleri yapıyorlar ki Bolvadin Kamuoyunda algı oluşsun.” dediler.

Akparti Bolvadin İlçe Başkanlığı sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi;

GENEL MERKEZİMİZ ÇALIŞIYOR

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimleri için Belediye Başkanlığı Aday belirleme süreci genel merkezimizin yapmış olduğu titiz çalışmalar çerçevesinde devam ediyor.

Aday belirlenirken,mevcut belediye başkanlarının beş yıllık çalışma performansları,teşkilat ve milletvekilleri ile olan uyumu,temayül oylaması sonuçları ve halk üzerinden yapılan anketteki karşılıkları dikkate alınıyor.Devam edecek belediye başkanlarımız ya da yerine belirlenecek adaylarımız bu kriterlere göre belirleniyor.

YANLI HABERLER SÜRECE ZARAR VERİYOR

Ak Parti Genel Merkezi yapmış olduğu temayül ve anket sonuçlarını bünyesinde gizli tutarken ilçemizdeki bir yerel gazetenin mevcut aday adayları üzerinden tarafsız basına yakışmayan yanlı haberleri sürece zarar vermek kastı ile yapılmaktadır.

YARGI VE DİSİPLİN SÜRECİ BAŞLAYACAK

Basın ahlakı ve ilkeleri ile bağdaşmayan ,açık bir şekilde toplumu yönlerdimeye yönelik ,Ak Parti prensipleri ve kardeşlik hukukuna uygun şekilde devam eden adaylık sürecini sabote etmeyi amaçlayan haberlere karşı gerekirse yasal yollara başvuracağız ve bu açıklamalara karşı parti olarak disiplin sürecini başlatacağız.

İlçe merkezimiz ve beldelerimizde bulunan aday adaylarımızın hepsi birbirinden üstün niteliklere sahiptir. Bunlardan yalnız üç tanesi aday gösterilecektir ancak diğer arkadaşlarımızın da onur ve hukuklarını korumak teşkilat adına bizlerin görevidir.

Cumhurbaşkanımız,Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yukarıda belirtilen kriterler de göz önünde bulundurularak bizzat belirleyeceği Belediye Başkan Adaylarımıza, Ak Parti aidiyeti ve kültürü ile dün olduğu gibi bugün de tam anlamıyla sahip çıkacağız.

YORUMLAR

  • 0 Yorum