phishing

Bolvadin Ticaret Borsası seçimlerinde Ceylan Emet ben de varım dedi

Bolvadin Ticaret Borsası seçimlerinde Ceylan Emet ben de varım dedi

Bolvadin Ticaret Borsası seçimlerinde Ceylan Emet ben de varım dedi
23 Mart 2018 - 13:55

Bolvadin Ticaret Odası ile Bolvadin Ticaret Borsasında seçime sayılı günler kala adaylar çıkmaya başladı.Bolvadin Ticaret Borsası Başkanlığı seçimleri 3 Nisanda yapılacak. Yapılacak olan seçimlere Ticaret Borsasının kurucu başkanı Ceylan Emet de aday olacağını açıkladı.

Ceylan Emet 3 Nisanda yapılacak olan seçimlerde yoğun ısrar üzerine aday olduğunu ve Bolvadin’e kalıcı eserler kazandırmak için çalışacağını ifade etti.

Ceylan Emet yaptığı açıklamada ;”Saygıdeğer Bolvadinli Hemşerilerim, Ticaret Borsamızın Kıymetli Üyeleri, 03 Nisan 2018 tarihinde yapılacak olan Ticaret Borsası seçimlerine yoğun ısrar üzerine aday olmak istiyorum. Güçlü ve özverili bir meclis ile kaldığımız yerden Bolvadin´e hizmet etmeye kalıcı eserler kazandırmaya çalışacağım.

Güçlü ve özverili bir meclis ile kaldığımız yerden Bolvadin´e hizmet etmeye kalıcı eserler kazandırmaya çalışacağım. Allah nasip ederse siz üyelerimiz emaneti bize teslim ederseniz Allah sizleri mahcup etmesin İnşallah. Çünkü anlatmaya gerek yok. Ceylan Emet demek yatırım demek, istihdam demek, kalıcı eserler kazandırmak demek. Ceylan Emet demek Bolvadin Sevdalısı demek. Gittiği her yerde iş bitirir özü sözü bir cesur adımları arkasına bakmadan atar. Bolvadin’imizi her yerde gururla temsil eder. Hizmet için ölür de yatırımı getirir de. Ticaret Borsamızın Yönetimine güçlü bir meclis listesi ile adayım.  Borsa üyelerimizden meclis üyesi olmak isteyen arkadaşlarımız bize müracaat edebilirler. Kapımız herkese açıktır.  Yapılacak olan Ticaret Borsası seçimi Bolvadin’imize, Türkiye’mize hayırlı olmasını Yüce Allah´tan niyaz eder, hepinizi en kalbi duygularımla selamlarım.” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum