phishing

Bolvadin Ticaret Borsası Başkanı Boyar tekrar aday oldu

Bolvadin Ticaret Borsası Başkanı Boyar tekrar aday oldu

Bolvadin Ticaret Borsası Başkanı Boyar tekrar aday oldu
27 Mart 2018 - 20:44 - Güncelleme: 28 Mart 2018 - 11:55

Bolvadin Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boyar 03 Nisan 2018 Salı günü yapılacak Borsa Organ Seçimlerinde Gurubu ile birlikte tekrar aday olduklarını açıkladı.

Birlik ve beraberlik içerisinde gurubu ile yeniden iş başına gelmeyi hedeflediğini kaydeden Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Hacı BOYAR 3 Mayıs 2013’de görevi devraldıktan sonra Ekibimizle birlikte Borsamıza Kalite Yönetim Sistemi Kurarak ISO-9001-2008 Kalite Yönetim Sertifikası almaya hak kazandık. Bununla birlikte TOBB Akredite sistemine başvurumuzu yaparak Üyelerimize daha iyi hizmet verebilmek ve Beş Yıldızlı Borsa olmak için Akreditasyon çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ankara ‘da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Hayvancılık Kurulu üyesi olarak halen aktif bir şekilde Borsamızı temsil ediyorum. TOBB Aracılığı ile İlçemiz sınırlarında yaşayan Yardıma muhtaç 600 Aileye her Yıl Ramazan Ayında Gıda Yardımı ve Okullar açıldığında 600 öğrencimize eğitim yardımı yaptık , Bu yardımlarımız sonraki yıllarda da artarak devam edecektir.Borsa Yönetimi olarak içinde bulunduğumuz ekonomik sıkıntılarda göz önünde bulundurarak Ziraat Bankası ile yaptığımız Protokol anlaşmasından sonra Ziraat Bankasına aktardığımız kaynak ile Üyelerimize 5 Milyon TL (eski parayla 5 Trilyon)’nun üzerinde krediye erişimini sağladık. Yine 2018 Yılı içinde Üyelerimize 5 trilyon kredi imkanı sağlayacağız. Bankalar ile gerekli görüşmeler ve protokol imzalanmıştır. Yoğun çalışmalarımız sonucunda TOBB tarafından yaptırılacak , Maliyeti 8 Trilyon olan 24 Derslik İmam Hatip Lisesi Binasını İlçemize kazandırdık. Borsa Meclisimiz üyelerimizin talebi üzerine Ülkemizdeki ekonomik sıkıntılar göz önünde bulundurarak Borsamızda uzun yıllardır uygulanan Tescil Oranlarını Binde 2 ‘den , Binde 1 oranına düşürmüştür. Ortağı olduğumuz Bolvadin Organize Hayvancılık Projesinin hızlandırılması ve projenin uygulanması için Sayın Valimizi ve Milletvekillerimizi Bilgilendirip taleplerimizi aktardık , Bolvadin Organize Hayvancılık Projesi ; Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yatırım programına alındı.

Üyelerimize yönelik Fuar organizasyonlarını Yurt içi ve Yurt dışında , gelecek Yıllarda daha da artırarak İlçemizi ve üyelerimizin ürünleri tanıtma imkanı sağlayacağız.Şuan Hizmet verdiğimiz Hizmet binamızın yetersiz olduğunu biliyoruz. Yeni dönemde Üyelerimize daha iyi hizmet verebileceğimiz Borsamıza ve İlçemize yakışır Borsa Hizmet Binası , İçerisinde Konferans salonu Toplantı Salonlarının olacağı Kültür Merkezi kazandıracağız.Sektörün ve Esnafın içinden birisi olarak sorunları bilerek çözüm içerisinde olduğumuzu belirtmek isterim. Bizler İlçemizdeki sosyal sorumluluk kampanyalarını ve istihdamı artıracak projelerin yürütülmesi için çalışmalar yapacağız.

Tüm üyelerimizin beklentilerini güvenilir hızlı güler yüzümüzü eksik etmeden sürekli hizmet anlayışımızı ölçerek ve iyileştirerek karşılamaktır. Kamu yararını ön planda tutarak temsil ettiğimiz özel sektör camiasının menfaatlerini korumak , Borsamızca sunulan hizmetleri üye ve üretici memnuniyetini gözeterek tarafsız, doğru, etkin ve üye bilgilerinin gizliliği ve güvenliğini sağlayarak gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Şimdi 4 yıllık görev süremizin sonuna geldik. Bir dönem daha bu kutsal göreve bütün ekibimizle birlikte yeniden talibiz.

03 NİSAN 2018 Salı günü yapılacak Bolvadin Ticaret Borsası Organ Seçimlerinde tekrar aday olduğumuzu kamuoyuna saygıyla bildiririm. Tüm üyelerimize hayırlı işler diler desteklerini bekleriz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum