phishing

Bolvadin Kırkgöz Haber Sordu Sevim Yanıtladı

Bolvadin Kırkgöz Haber Sordu Sevim Yanıtladı

Bolvadin Kırkgöz Haber Sordu Sevim Yanıtladı
22 Kasım 2018 - 11:38 - Güncelleme: 23 Kasım 2018 - 07:25

 

1. AK PARTİ BOLVADİN İLÇE BAŞKANLIĞINDAN BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINA GİDEN SERÜVENİ ANLATABİLİR MİSİNİZ?

 

Öncelikle, köşenizde şahsıma yer verdiğinizden dolayı teşekkür ederim. Ak Partimiz’in kurulduğu 2001 yılında siyasete üniversite yıllarımda, AK PARTİ Eskişehir Gençlik Kolları Üniversiteler Birim Başkan Yardımcılığı göreviyle başladım,2002 Genel Seçimleri ve 2004 yerel seçimlerinde Ak Parti Eskişehir SKM de görev aldım. 2014 5. Olağan Kongre ile Ak Parti Bolvadin İlçe Başkanlığı, Ak Parti Afyonkarahisar İl Başkan Yardımcılığı vazifelerinde bulundum. Şimdi ise Bolvadin Belediye Başkan Aday Adayı olarak davamın bir neferi sıfatıyla partimin başarısı için çalışıyorum.

Kıymetli Basın Mensubu kardeşim,2019 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde, hemşehrilerimizde Belediye Başkanlığı adaylığıma dair bir beklenti oluştu. Bu beklentiye, milletimin hizmetkârı olarak cevap verme durumundaydım. Bundan dolayı Aday Adayı oldum.

Genel merkezimiz bizi aday olarak belirse de, belirlemese de 2019 seçimlerinde kadim kentimizi yine Ak Belediyecilikle buluşturmak için mücadele edeceğiz. Çünkü bizler iyi biliyoruz ki; Bolvadin’imizi 2023 vizyonuna sadece Ak Belediyecilik taşıyabilir.

 

2. GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ KAVRAMINI SIK KULLANIYORSUNUZ BİRAZ BİZE BU KAVRAMI AÇABİLİR MİSİNİZ?

 

Belediyenin çeşitli asli görevleri vardır. Örneğin imar,ulaştırma hizmetleri,sosyal yaşam alanları oluşturma gibi pek çok görev sıralanabilir. Nitekim Gönül Belediyeciliği anlayışı, toplumun Belediyedeki beklentisini tam manasıyla karşılamaktır. Gönül Belediyeciliği demek asli görevlerin yanısıra vatandaşın kalbine girmek demektir.

 

Bolvadin Altın dönemini yaşıyorken bu atmosferi çok iyi değerlendirmeliyiz. Bundan dolayı, Gönül Belediyeciliği ile altın dönemi buluşturmalıyız. Bu buluşmanın temelinde ise bir takım eseslar var kardeşim. Bir kaç hususu ifade etmekte fayda görüyorum.Milletimizle geniş bir istişare kültürü geliştirmeliyiz.Bu memlekette yaşayanlar olarak dertlerimize birlikte çözüm üretelim. Esnafta sevinsin, memurda sevinsin, işçide sevinsin, İnşallah bütün bunları gerçekleştireceğiz, sadece Ak Partili kardeşlerimizin değil tüm vatandaşlarımızın gönlüne gireceğiz.

 

3. GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ İLE ALTIN DÖNEMİ BULUŞTURACAĞIZ BU CÜMLE BENCE AÇILMAYA DEĞER

 

Bugün Bolvadin hiç olmadığı kadar altın fırsatlara sahip. Bugün Bolvadin’li, İki Bakan Yardımcımız, bir Genel Müdürümüz ve Ak Partimizin İl Başkanı var. Ak Partimizin çalışma düzeni, birbirine kenetlenmiş dişlilere benzer. En ufağından en büyüğüne kadar dişliler nasıl birbiri ile koordineli hareket ediyorsa, milletimize hizmet yolunda kamu kurumlarımızın ve Partimizin her kademesiyle uyumlu olmak hem siyasetin hemde toplum hukukunun vazgeçilmez unsurudur. Ayrıca terk edilen değil, tercih edilen şehir, Bolvadin için projelerimizi yakında açıklayacağız.

 

4. PROJELERİNİZİN İÇERİĞİ HAKKINDA BİLGİ ALABİLİR MİYİZ?

 

Bolvadin her şeyden önce Kadim bir kent. Kumaşı kaliteli, insanı hizmetin en güzeline layık. Emin olabilirsiniz ki, kundaktaki yavrumuzdan, 90 yaşındaki bir yaşlımıza kadar, geniş bir mutabakatı esas alan pek çok projemiz var. Kadınlarımıza ayrı, çocuklarımıza ayrı, gençlerimize ayrı, yaşlılarımıza ayrı velhasılı toplumun her kesimini kucaklayacak projelerimizi milletimizle paylaşacağız. Geniş ve güçlü bir ekibimiz var. Bolvadin’e vefa borcunu ödeme arzusunda olan bürokraside ve özel sektörde bir çok başarıya imza atmış hemşehrilerimizi de bu sürece dahil edeceğiz.

 

5. TOPLUMDA SİZE KARŞI BİR BEKLENTİ VAR BU DURUMU NASIL OKUYORSUNUZ?

 

İlk başta da yanıtladım. Toplumun genelinde Belediye Başkanlığı adaylığıma dair bir beklenti oluştu. Ben açıkçası bu beklentiyi İlçe başkanlığımızdaki çalışmalar ve insanımızla aramızda oluşturduğumuz gönül köprüsüne bağlıyorum.

 

Allah’a hamdolsun hiç kimseyi kırmadık, kimseyi ekmeğinden etmedik ancak yanlışa yanlış dedik. Diklenmedik, dik durduk. Şimdi şehrimizi imar ederken neslimizi de ihya edeceğiz.

 

6. SON OLARAK SÖYLEMEK İSTEDİĞİNİZ HERHANGİ BİRŞEY VAR MI?

 

Her zaman dedik, Bolvadin Gelişecek ve Bolvadin Sevinecek. Bu hususta, inşallah önümüzdeki beş yıl, Bolvadin’in olacak. Projelerimiz ilgili makamlardan jet hızıyla onaylanacak süratle uygulamaya geçecek. Belediyemiz, yaşlı, genç, çocuk, fark etmeden toplumun her kesimini mutlu eden bir kurum olacak. Biz Bolvadin’in tüm renkleriyle büyük bir aileyiz. Bu ailede huzur, barış, uyum, birlik ve beraberlik her zamankinden daha fazla egemen olacak. Asli vazifelerimizin yanında şehrimizin istihdam, sosyal yaşam alanı, eğitim çalışmaları gibi bir çok projeyle yaşam konforunu artıracağız. Şimdilik, sadece şunun altını çizmek istiyorum; Bizim dönemimizde hiç kimse, Bolvadin’de çalıştığı halde il merkezinde bulunma ihtiyacı hissetmeyecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum