phishing

Bolvadin Kadın Kolları Başkanı İGM üyesi Emrullahoğlu yüzünden istifa ettiğini iddia etti

Bolvadin Kadın Kolları Başkanı İGM üyesi Emrullahoğlu yüzünden istifa ettiğini iddia etti

Bolvadin Kadın Kolları Başkanı İGM üyesi Emrullahoğlu yüzünden istifa ettiğini iddia etti
24 Mart 2020 - 02:38 - Güncelleme: 24 Mart 2020 - 17:05


 
Akparti Bolvadin Kadın Kolları Başkanı Akparti Bolvadin İGM üyesi Emrullahoğlu benim gireceğim işe kızını aldırdı diye istifa etti
Ak Parti Bolvadin Kadın Kolları Başkanı Sultan Ebiş, ilçe Sosyal Hizmetler Müdürlüğündeki uygulamaya tepki göstererek ilçe başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı.
 
Sultan Ebiş açıklamasında;
 
“AK Parti Bolvadin İlçe Kadın Kolları Başkanı olarak,31 Mart 2019 seçimlerinde gecemizi gündüzümüze katarak, kadın kolları teşkilatımızla birlikte çalıştık.Gün oldu,evimizde aşımızı,evladımızı ihmal ettik. Evlatlarımızdan fedakarlık ettik.Biz bu dava için çalışırken,herhangi bir rant,bir gelir için çalışmadık.
İlçe Kadın Kolları Başkanı ve aynı zamanda Sosyoloji Lisans Mezunu bir hanım olarak,eşime aileme destek amacıyla İlçemiz Sosyal Hizmetler Müdürlüğü kapsamında alınacak olan EK Ders ücretli öğretmen pozisyonuna başvurdum.Ben evde bütçemize destek olsun diye örgü ören bir bayanım.Başvuranlar arasında benden daha ihtiyaçlı bir kardeşimiz olsaydı tüm kalbimle yemin ederim,onun alınması için mücadele ederdim.
Ancak,teşkilatımın ve şahsımın emekleriyle,İl Genel Meclisi Üyesi olarak seçilen Abdülkadir EMRULLAHOĞLU isimli şahıs,hali vakti oldukça yerinde olmasına,şahsına ait firmasından 20 den fazla kişi istihdam etmesine rağmen,poziyonunu kullanarak ilçe başkanı ,il başkanını hatta milletvekillerini de by-pass ederek Ankara’da bulunan dostları ve akrabaları aracılığı ile kızının ilçe sosyal hizmetler müdürlüğündeki pozisyona alınmasını sağlamıştır.
Yaradan elbette görüyor ve bu hakların hesabı elbet sorulur,bundan şüphem yoktur.Bundan sonrasını önce ALLAH’a sonra kamuoyunun takdirine havale ediyorum.
 
Aynı çatı altında çalışamayacağımı da üzülerek belirterek, AK Parti Bolvadin Kadın Kolları Başkanlığından istifa ettiğimi kamuoyuyla paylaşmak istiyorum.
 
Saygılarımla.”dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum