phishing

Bolvadin Belediyesi borç batağında yüzüyor

Bolvadin Belediyesi borç batağında yüzüyor

Bolvadin Belediyesi borç batağında yüzüyor
23 Mart 2019 - 15:47 - Güncelleme: 23 Mart 2019 - 15:56



 
İyi parti Bolvadin Belediye Başkan Adayı Süleyman Toker açıklamalarına devam ediyor.Toker son yaptığı sosyalmedya paylaşımında Bolvadin belediyesi’nin borç batağında olduğunu iddia etti.
İyi parti Bolvadin Belediye Başkan Adayı Süleyman Toker sosyal medya hesabında rakiplerine yüklenmeye devam ediyor.Bağımsız Belediye Başkan Adayı fatih Kayacan yönetimindeki Bolvadin Belediyesinin borç batağında olduğunu iddia eden Toker tek meslelerinin borç batağında yüzen belediyeyikurtarmak olduğunu ifade etti.
İyi parti Bolvadin Belediye Başkan Adayı Süleyman Toker Bolvadin Belediyesinin Borçmeselesine yoğunlaştıklarını ve çözeceklerini de ifade etti.
Toker sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada ;”Adam doğru söylüyorda kazanamaz algısını kırdıkmı ? Kırdık. Geç kaldılar sözü üzerinden kurulan sinsi oyunu bozduk mu ? bozduk. Bizim artık tek meselemiz borç batağında yüzen Belediyeyi kurtarmaktır.  Ona yoğunlaştık çözeceğiz.”

ARAZİ EKEREK GELİRİNİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE DAĞITACAĞIZ
 
Toker sosyal Medyadan yapacaklarınıda yavaş yavaş açıklamaya devam ediyor.Toker Kamu arazilerini kiralayıp ekerek gelirini ihtiyaç sahibi bolvadinliye dağıtacaklarını belirtti.Toker ;”Tıpkı göl kooperatifleri ürün ekip hasat edip hisse dağıttığı gibi belediye olarak Çevremizdeki yüzlerce dönüm kamu arazisini kiralayıp ekip biçerek ürün gelirini ihtiyacı olan tüm bolvadinliye eşit olarak dağıtacağız.” Dedi.
BELEDİYEYİ KAZANDIĞIMIZ GÜN ÇIRPINIRDI KARADENİZİ BELEDİYE HOPARLÖRÜNDEN ÇALACAĞIZ
Toker Güney doğuda görevini yapan bir mehmet çik kardeşine sözü olduğunu ve belediyeyi kazandıkllarında belediye hoparlöründen çırpınıdı karadeniz şarkısını çalacaklarını ve soskakta bulunan herkesin de buna eşlik edeceğini açıkladı.Toker ;”Belediyeyi kazandığımız gün Hoporlörden çırpınırdın karadeniz bakıp TÜRKÜN BAYRAĞINA türküsüne bütün BOLVADİN EŞLİK EDECEK. Güneydoğuda vatani görevini yapan bir MEHMETÇİK kardeşime sözüm var.” Dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum