phishing

Bolvadin Belediyesi bize zulmediyor

Bolvadin Belediyesi bize zulmediyor

 Bolvadin Belediyesi bize zulmediyor
30 Mart 2019 - 12:08 - Güncelleme: 30 Mart 2019 - 12:30

İyi Parti Bolvadin Belediye Başkan Adayı Süleyman Toker :
Bolvadin Belediyesi bize zulmediyor
 
İyi Parti Bolvadin Belediye Başkan Adayı Süleyman Toker sosyal medya hesabından “Kamuoyuna Duyuru” başlığı ile bir paylaşımda bulundu. Toker Bolvadin halkına seslenerek Bolvadin Belediyesi’nin kendisine zulmettiğini ifade etti.
 
ÖZ EVLADINA ZULMEDİLİYOR
İyi Parti Bolvadin Belediye Başkan Adayı Süleyman Toker sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Bolvadin Belediyesi’nin herkes kendi ses sistemini kullansın diyerek” ses düzenini kurmadığını iddia etti. Toker, yapılan uygulamanın Dışlanmışlıkta kin ve nefret de son nokta olduğunu ifade ederek,” Gör bunları Bolvadin öz evladına zulüm ediliyor ..” dedi.
BOLVADİN BELEDİYESİ PLATFORMU KURMADIĞI İÇİN KONUŞMA YAPAMADIK
Bolvadin Belediyesi’nin son gün konuşmaları için kurduğu platformu ve ses düzenini kurmadığını ve kendilerinin de böyle bir platform ve ses düzenine sahip olmadıklarından dolayı bugünkü konuşmalarını kendi imkanlarıyla yapacaklarını ifade eden İyi Parti Bolvadin Belediye Başkan Adayı Süleyman Toker,  derdini anlattığı yetkililerin ise umursamadığını ve resmen kuşatıldıklarını iddia etti.
DIŞLANMIŞLIKTA KİN VE NEFRET DE SON NOKTA
İyi Parti Bolvadin Belediye Başkan Adayı Süleyman Toker sosyalmedya hesabından yaptığı açıklamasında,”Dışlanmışlıkta kin ve nefret de son nokta. Bu güne kadar ki seçimlerde, son gün konuşmaları için, konuşma platformu ve ses düzeni kuran Bolvadin Belediyesi ‘herkesin kendi ses düzenini kullansın’ diyerek platformu kurmadı. Bizim üzerinde konuşmaya yapıp halkımıza hitap edecek ölçekte ses düzenimiz yok. O yüzden konuşmamızı kendi imkanlarımızla yapacağız. Bu olayı anlattığımız hiç bir yetkili umursamadı, resmen kuşatıldık. Gör bunları Bolvadin öz evladına zulüm ediliyor ..
KAYACAN MAĞDURUM TÜRKÜsÜ DÖYLEDİ AMA ELİNDE YETKİ OLUNCA BİZİ MAĞDUR ETTİ
İyi Parti Bolvadin Belediye Başkan Adayı Süleyman Toker, Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan’a yüklenerek iki aydır mağdur türküsü söyleyen Başkan Kayacan’ın elinde yetki ve imkan olduğunda neler yapabileceğinin görüldüğünü ifade etti.  
İyi Parti Bolvadin Belediye Başkan Adayı Süleyman Toker” İki aydır mağdurum türküsü söyleyenin elinde yetki elinde imkan olduğunda ne kadar zalim olabileceğini gör bolvadin gör..!!!”
BİZİ YALNIZ YÜRÜTME BOLVADİN
Toker ayrıca Bolvadin Kamoyuna da çağrıda bulunarak Tüm imkansızlıklara rağmen sessiz çoğunluğun sesi oldum tüm imkanlarıyla bizi boğmaya ve sesimizi kısmaya çalışanlara dimdik durarak karşıklık verdiklerini ifade ederek,” Şimdi sıra sizde bizi yalnız yürütme Bolvadin” dedi.
Toker;”Yetersiz imkanlarla orantısız bir seçim kampanyası yürüttük sessiz çoğunluğun sesi olduk dünden bu güne yalanlarla oyalanan bizim gibi samimi halkımıza gerçekleri anlattık korkusuzca tek başımıza tüm imkanlarıyla bizi boğmaya sesimizi kısmaya çalışanlara onurumuzla dim dik durarak karşılık verdik şimdi sıra sizde bizi yalnız yürütme bolvadin..” dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum