phishing

BOLDAV 'dan birlik ve beraberlik çağrısı  

BOLDAV 'dan birlik ve beraberlik çağrısı  

BOLDAV 'dan birlik ve beraberlik çağrısı  
13 Nisan 2019 - 13:09 - Güncelleme: 13 Nisan 2019 - 19:53


 
Bolvadinliler arasındaki sosyal yardım ve dayanışma duygularını organize bir güç haline getirme ve Bolvadin için birlikte düşünüp birlikte karar verme amacıyla 1987 yılında kurulan ve geçen 33 yıllık zaman zarfında daima Bolvadin'in sorunlarını kavrama ve bunlara birlikte çözüm arama gayretiyle Bolvadin ve Bolvadinlilerin ekonomik, sosyal ve kültürel yönden dayanışma ve kalkınmasını sağlamak ve ihtiyaçlarını karşılamak üzere faaliyet gösteren Bolvadinliler Dayanışma Vakfımızın (Boldav) yönetimi olarak bütün Bolvadinlileri, vakfın birleştirici ve bütünleştirici çatısı altına görmek bizleri motive eden en büyük sürükleyici güç olacaktır.
 
Bu meyanda yönetim olarak; Bolvadin’le ilgili tüm paydaşların; Başta Bolvadin halkımız, Belediyemiz ve tüm kamu kurumlarımızla, STK’larımız ve diğer kurum ve kuruluşlarımızla birlikte sinerji oluşturmak temel hedefimizdir. Bolvadin'in ekmeğini yiyip, suyunu içen, havasını teneffüs eden ve imkânları ile okuyup makam-mevki sahibi, iş sahibi olan herkesi bu hizmete ve gayrete davet ediyoruz. Boldav’ı bütün Bolvadinlilere mâletmek amacıyla düşünen kafalara, kalem tutan ellere, duygu taşıyan gönüllere çağrı yapıyoruz. Vakfımızı hep birlikte sahiplenelim, kendi uzmanlığımız veya ilgi alanınız doğrultusunda Bolvadin'le ilgili çözüm bekleyen her meseleyi gündeme getirelim, tartışalım akılcı çözümler üretelim. Bolvadin için en iyisini, en güzelini Bolvadinlilerle beraber yapalım. Boldav aracılığıyla Bolvadinliler arasında gönül köprüsü kurmak için hayırlı adımlar atalım.
 
Tecrübenin kaynağı insan ömrü olmakla birlikte Akıl, Bilgi, İrade ve Kararlılıktır. Hamiyet ve Hizmet bunların senteziyle gerçekleşir. Hizmetin gayesi de hak ve halk için yapılanıdır. Toplum olarak ekonomik, sosyal ve kültürel gelişmede başarının sırrı birlik ve beraberlik içerisinde organize olmakta olduğunun farkında olmamızda saklıdır.
 
Bolvadin ne Bolvadin de yaşayanlara büyük, nede Bolvadin dışındaki Bolvadinlilere küçüktür. Her Bolvadinlinin memleketine aidiyet duygusu vardır. Hiç değilse kabristanında da bir atası bir anası bir kardeşi dost, akraba ve yareni yatmaktadır. Doğru oturup doğru tespitler yapmamız lazım. Birbirimizi anlayarak dinleyerek konuşarak aşamayacağımız engel yoktur. Bizler iyi niyetimizi aklımızın ve vicdanımızın merkezine alarak yola çıktık. Kurucular Kurulumuz, yönetim kurulumuz, denetim kurulumuz ve istişare meclis üyelerimizle birlikte aynı niyet, duygu ve düşünce içerisinde daha güzel hizmetlere imzalar atmanın heyecanını taşımaktayız.
 
Allaha şükürler olsun ki Bolvadinlimize yakışır, Vakıf ruhunu içselleştirmiş hemşerilerimizle güçlü ve güvenilir bir takım oluşturduk. Bu bir hizmet yarışıdır. Hizmetin en münasibini gerçekleştirmek bizim takım ruhu içersindeki dayanışmamız ve bir birimize karşı muhabbetimizden beslenecektir. Bizden önce bu hizmete Vakfımızın her kademesinde yetkili veya gönüllü olarak gayretleriyle çalışan tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Vefat edenlere Allah’tan Rahmet diliyorum.
 
Tüm paydaşlardan beklentimiz hiç bir dedikoducunun dedikodusunu ve fitnecinin fitnesini muhatap almamalarıdır. Bizler Allah’ın rızasını kazanmak için elimizi ve vücudumuzu bu yükün altına koyarak ulvi hedeflerimize odaklanmak olacaktır. Bizler hizmetlerimizle anılacak ve değerlendirileceğiz. Misyonumuz “MERKEZİMİZ ANKARA'DAN, CİĞERPAREMİZ BOLVADİN’E GÖNÜL KÖPRÜSÜ”dür.
 
Sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Gücümüzü inancımızdan ve imanımızdan ve sağduyu sahibi tüm Bolvadinlilerden alıyoruz. Her birimiz kendi mesleğinizde başarılar elde etmiş kişileriz. Bu başarılar Vakfımızın gelişimine referans olacaktır. Bu vesile ile tekrar bu nöbetimiz Bolvadinlilere hayırlı uğurlu olsun Rabbim bizleri mahcup etmesin âmin.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum