phishing

Boldav'dan başkan fatih kayacan'a tebrik ziyareti

Boldav'dan başkan fatih kayacan'a tebrik ziyareti

Boldav'dan başkan fatih kayacan'a tebrik ziyareti
17 Nisan 2019 - 11:09


 
“MERKEZİMİZ ANKARA’DAN, CİĞERPAREMİZ BOLVADİN’E GÖNÜL KÖPRÜSÜ” parolasından yola çıkarak 11-12 Nisan 2019 tarihlerinde Bolvadinimizde çok yararlı görüşmeler gerçekleştirdi. Bu görüşmelerin ilki Bolvadinde Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Sayın Fatih KAYACAN beyle Bolvadin Belediye Başkanlığındaki buluşmamızdı. Kendilerine şifai tebriklerimizi sunarken, günün anısına Vakfımız Kurucular Kurulu üyesi ve Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Hasan DOĞRUYOL beyin özel tasarımı olan Haşhaş objeli plaket, kendisi tarafından Başkan beye takdim edildi.
 
 
Sonra heyette bulunan Kurucular Kurulu Üyesi Sayın Yahya PEKTAŞ beyle birlikte Yönetim Kurulu Üyelerimizden Sayın Mehmet Akif ÇAKIRER bey ve Denetim Kurulu Üyelerimizden sayın Hasan TÜRKMEN beyinde hazır bulunduğu heyetle birlikte gündemdeki konularla ilgili ayrıntılı bir toplantı gerçekleştirdi.
 
Ciğerparemiz Bolvadinimiz bir parçası olduğumuz ve bu asil bütünlüğün içerisinde tüm Bolvadinlilerin razı olacağı yeni bir sayfanın açıldığı müjdesini vermenin mutluluğunu yaşamaktayız. Dürüstlük, samimiyet ve şeffaflık değerleri çerçevesinde kararlılıkla ve tüm safiyane kalbimizle Bolvadinle kuçaklaşmanın, Bolvadinliler nezdinde karşılığını görmenin Vakfımızı ziyadesiyle memnun etmiştir.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum