phishing

Belediyenin aracıyla kaza yaptığımda tamir bedelini kendi cebimden ödedim

Belediyenin aracıyla kaza yaptığımda tamir bedelini kendi cebimden ödedim

Belediyenin aracıyla kaza yaptığımda tamir bedelini kendi cebimden ödedim
29 Mart 2019 - 02:30



 
 
Kanal3 Televizyonunda yayınlanan İsmail Sagun’un sunduğu Seçime Doğru programına konuk olarak katılan Evciler Belediye Başkanı Saim Özer hakkındaki iddialara da cevap verdi.
Özer Belediye aracıyla kaza yaptığını ve bunun bedelini belediyenin ödediğine ilişkin iddialara da açıklık getirdi.Özer Kaza yapan aracın tüm giderlerini kendim cebimden ödedim diyen başkan Özer bu konu ile alakalı olarak belediyeye müfettiş geldiğini de ifade etti.
Başkan Özer,Bilboardlarda isminin yazmasıylailgilieleştirilere de bunun hep böyle olduğunu oraya jkendi isminin yazılmasının normal olduğunu ve bunun başka şekilde olamayacağını ifade etti.
 
KAZA YAPAPTIĞIM BELEDİYE ARACININ MASRAFLARINI CEBİMDEN KARŞILADIM
Başkan Özer Programda sözlerine şöyle devam etti;
Belediyenin makam aracıyla kaza yapıp, bunun kaza bedelini faturasını belediye Ödetmedim. Onun tamamını kendim cebimden ödedim.14 bin 800 lira ya da 14 bin 500 lira gibi bir masraf çıktı. Ben yine o gün şoför arkadaşlar yoktu. Diğerleri de görevdeydi. Bunu Yazı İşleri, Fen İşleri, zabıta da biliyor. Sivaslı Belediyesi ve Dikili belediyesi’ne giderken yolda kaza yaptım. Sivaslı Belediyesi'nden hibe kilit parke taşı alacaktık. Bizim bunları paramız olmadığından dolayı alma durumumuz yoktu. Onlardan hibe karşılığı taş alacaktım. Onun görüşmesi için gittin. Dolayısıyla o görüşmeden dönerken Bir aracın sıkıştırması ile kaza yaptım. Bilerek hiç kimse kaza yapmaz, sonucunda ölüm de olabilirdi. Ben bile bile hayatıma kastetmem, kaza oldu. Neticede bir kaza oldu. Bu benim hatamdan oldu diyerek, Ben belediyeye bir kuruş ödetmeden tamamı faturalı, tamamını ben kendi şahsıma ödedim. Bunun faturası benim elimde sorulabilir de… Çünkü belediye Ödemiş olsa bunu faturası mutlaka belediyede vardır. Belediyede evrakları vardır.
KAZA İLE İLGİLİOLARAK BELEDİYEYE MÜFETTİŞ GELDİ
Bununla ilgili belediyeye müfettiş de geldi. Bununla ilgili araştırma da yapıldı. Öyle bir şey olmuş olsa, bunu da mutlaka ya soruşturma yaparlar ya da dava açılır da böyle bir şey yok. Bu sadece bir söylenti ve dedikodudan ibarettir. Fakat ben bu faturayı televizyonda ya da isteyen hangi arkadaşımız Evcilerli hangi vatandaşımız varsa, Bu faturayı kendilerine ibraz etmeye hazırım.
BİLBOARDLAR İLGİLİ ELEŞTİRİLERE CEVAP VERDİ
Aday arkadaşımız öğretmen arkadaşımız. Kültürlü bir arkadaşımız. Kesinlikle her belediye başkanının yaptığı sosyal faaliyetleri mutlaka bilboardlarda halka duyurmak ister. Var mı bunda bir yanlışlık? Ben oraya Belediye Başkanı olarak bir başkasınınnın adını yazma şansım yok. Belediye Başkanı benim kendim adını yazacağım Elbette kalkıp bir Başkasının adına yazacak değilim. Bir aday öğretmen arkadaşımız Eğer bunu ayırt edemiyorsa ben bundan gerçekten üzüntü Duyarım. Ben o arkadaşın şahsiyet hakkında kesinlikle kötüleme karalama aklımın ucundan geçmez şahsiyetidir, kişiliklidir daha önce defalarca kendisi ile görüşmüşüzdür,devamlı da görüşüyoruz. Kendisi her zaman için zamanında bana bilhassa söylemiştir. “Başkanım Sizin şu sosyal belediyeceiliğinize bayılıyorum” diye kendisi bire bir söylemiştir.
Hiçbir zaman halktan kopuk olmadım. 5 yıldır halkla iç içe, halkla istişare ederek yapmak istediğim her şeyi anlatarak yaptım. Şimdi billboardlar dediniz, bilboardlara Elbette yapılan her türlü faaliyeti özel günleri, Bayramı, vatandaşımızın Bayramını kutlamak için afiş yapıyoruz, ondan da dolayısı Evciler Belediye Başkanın adı geçiyor. Bir başkasının adının geçmesinin imkanı yok. Bu imkansız bir şey. Bu arkadaşımız Hiç mi başka illere gitmiyor? Hiçbir başka yerlere gitmiyor? Bir bakın Denizli en yakın bizim sanki ayağımızın tozu gibi. Her gün gidilip geliniyor, her taraf belediye başkanının afişleri ile reklamları ile dolu. Ben bunu reklam olarak görmüyorum. Belediye Başkanı yaptığı faaliyetleri halka duyurmak durumundadır. Özel gün, Anneler Günü, bayramlar, Babalar Günü, kandiller, Özel günlerde Biz bunu kullanıyoruz. Halkın Kandilini kutlamak için, Bayramını kutlamak için, annelerimizin Anneler gününü kutlamak için kullanıyoruz. Bir reklam amacıyla yapmıyoruz.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum