phishing

Belediye Başkanı Zeybek esnaf temsilcileriyle görüştü

Belediye Başkanı Zeybek esnaf temsilcileriyle görüştü

Belediye Başkanı Zeybek esnaf temsilcileriyle görüştü
09 Mayıs 2020 - 17:57 - Güncelleme: 09 Mayıs 2020 - 19:17


 
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek esnaf temsilcileriyle bir araya gelerek Pazar yerleri için belirlenen yeni kurallarla ilgili yapılacakları konuştu.
Bilindiği gibi İçişleri Bakanlığı dün yayınladığı genelge ile 11 Mayıs itibari ile kısıtlaması kaldırılıp, semt pazarlarımızda yeniden iş başı yapacak; giyim, oyuncak, çiçek, fide, zücaciye nalburiye ve ihtiyaç malzemeleri satan esnafı ilgilendiren konuları istişare etmek için oda başkanlarıyla toplantı yapıldı.
Toplantıda tezgahlar arasında 3 er metre olmasına şart koşulurken, maske kullanımı ve sosyal mesafe kurallarına uyulmasına dikkat edilecek.Pazar yerleri sabah 09:00 ile 19:00 saatleri arasında hizmet verebilecek.
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in oda başkanlarıyla toplantısı Afyonkarahisar belediyesi toplantı salonunda gerçekleşti.Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman karakuş da toplantıda hazır bulundu.
 Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek konuyu sosyal medya hesabından duyurdu.Başkan Zeybek ;”İçişleri Bakanlığımızın dün yayınladığı genelge ile 11 Mayıs itibari ile kısıtlaması kaldırılıp, semt pazarlarımızda yeniden iş başı yapacak; giyim, oyuncak, çiçek, fide, zücaciye nalburiye ve ihtiyaç malzemeleri satan esnafımızı ilgilendiren istişare toplantımızı ilgili oda başkanlarıyla birlikte gerçekleştirdik. Sosyal mesafe çerçevesinde tezgah veya sergi arasında en az 3 metre mesafe olması şartıyla 09:00 ile 19:00 arasında faaliyet gösterecek pazarcı esnafımıza şimdiden hayırlı, bereketli işler diliyorum. Güzel şehrimizi ortak akılla hep birlikte yönetiyoruz. Esnafımızın her zaman yanındayız.” Dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum